Få taletid i Danmark og i udlandet med MobilTid

MobilTid er et taletidsprodukt, som giver dig lave minutpriser helt uden minimumsforbrug, og hvor du selv fylder penge på efter behov.

MobilTid i udlandet

Når du er i udlandet, kan du ringe til Danmark og lokalt i det land, du befinder dig i. Opholder du dig eksempelvis i Sverige, kan du ringe til Sverige og Danmark (men ikke til Spanien). Du skal bruge landekode, når du ringer et nummer op, altså +45, hvis du skal ringe til Danmark, og +46 hvis du skal ringe i Sverige.

Der skal være dækning for 30 sekunders samtale til den lokale takst, hvis du vil ringe fra udlandet eller modtage opkald i udlandet.

Bemærk, at du ikke kan taste 0045 for at ringe fra udlandet til Danmark. Du skal bruge +45.

Sådan får du mere MobilTid, mens du er i udlandet

• Hvis du har adgang til internettet, så kan du gå ind på Mit YouSee Mobil for at overføre 50, 100 eller 200 kr. til din konto.
  • Hvis du ikke har internetadgang, men du har et opfyldningsskort med fra Danmark, så kan du taste *101*kortkode*kontrolkode# og derefter trykke på opkaldsknappen. Det kræver dog, at din operatør i udlandet kan bruge denne type koder.

Bemærk, at hvis du har købt Mobiltid efter 15. august 2014, kan du ikke bruge din tjeneste i udlandet. Har du købt Mobiltid før 15. august 2014, så kan du stadig bruge din telefon i udlandet. Det fremgår af din startpakke, om du har Mobiltid med eller uden roaming. Ønsker du at læse nærmere, kan du hente vilkårene for Mobiltid (PDF)

Sådan tjekker du din saldo i udlandet

Fra udlandet kan du tjekke din saldo på to måder:

• Tast *101# og tryk på opkaldsknappen på din mobiltelefon. Du vil nu se din saldo i displayet.
  • Du kan bruge Selvbetjening MobilTid

Hvad koster det at ringe hjem fra udlandet?

Skal du ringe hjem fra udlandet, betaler du en takst, der afhænger af, hvilken priszone du befinder dig i.

Se priser for opkald til og fra udlandet