Ekstraservices

Du kan tilkøbe ekstraservices som Vis Nummer, Banke På, Voicemail og Viderestilling.

Sådan køber du YouSee Ekstra Service Pakken

Du kan tilkøbe Ekstra Service Pakken med funktionerne Vis Nummer, Banke På, Voicemail og Viderestilling. Pakken koster 25 kr. per måned.

Bemærk, at YouSee Bredbåndstelefoni FriTale, YouSee Fastnet FriTale, Fri Fastnet, Fri Weekend og Fastnet Max inkluderer Vis Nummer, Voicemail og Banke På. Hvis du ønsker at få Viderestilling, så skal du tilkøbe Ekstra Service Pakken til 25 kr. per måned.

Bestil Ekstra Service pakken: Ring til os på 70 70 40 91

Gratis og abonnementsfri ekstraservices

Alle vores kunder har adgang til gratis afbenyttelse af følgende ekstraservices:

• Privat Notering
  • Skjul Nummer