EU prisoplysningen

Du kan let og gratis få oplyst udlandspriser, når du befinder dig i et EU land.

Prisoplysningen kan oplyse dig dine priser inden for EU - undtagen priser i Danmark. Du kan få oplyst priser for opkald, sms, mms og gprs i et EU land.

EU lande omfatter Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxemburg, Malta, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige Storbritannien, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Få oplyst priser via sms

Når du ankommer til et EU land, modtager du prisinformation pr. sms. Denne information er lovpligtig, men du kan frit til- og afmelde dig SMS-roaming pristakster.

Tilmelding

• Tænd telefonen
  • Tast *138*1# (som når du taster et telefonnummer), og ring op

Afmelding

• Tænd telefonen
  • Tast *138*0# (som når du taster et telefonnummer), og ring op

Få status

• Tænd telefonen
  • Tast *138# (som når du taster et telefonnummer), og ring op.

Din telefon viser nu en status på, om du er til- eller afmeldt servicen.

Prisoplysning pr. telefon

Af den sms, du modtager, når du kommer til et EU land fremgår også et telefonnummeret +45 46 95 96 95. Dette er nummeret til vores EU prisoplysning. Det er gratis at ringe til EU prisoplysningen, når du befinder dig i EU zonen. Ringer du derfor fra Danmark eller udenfor EU, betaler du almindelig takst.

Prisinformation i udlandet til dig med nedsat syn

YouSee tilbyder en prisoplysningstjeneste til dig med nedsat syn, når du rejser i EU. Du vil modtage et gratis opkald med de relevante takstoplysninger, når du krydser en EU-grænse.

Tjenesten er gratis, og du kan til- og afmelde dig tjenesten ved at ringe til Kundeservice på 80 80 80 20.

Her finder du vores udlandspriser