Sådan får du dækning i udlandet

Når du befinder dig i udlandet, dækker YouSee’s mobilnet ikke. Derfor bruger din mobil et udenlandsk teleselskab til at etablere forbindelsen mellem det land, du befinder dig i og det land du skal oprette forbindelse til. Det kaldes at roame. Du roamer, når du ringer op, sender sms’er, er på internettet, sender mails og lignende

Typisk er din mobiltelefon indstillet til automatisk at finde mobilnet, når du tænder telefonen i udlandet. Når din mobiltelefon er indstillet til automatisk roaming, søger mobiltelefonen selv efter teleselskabet med den bedste dækning dér, hvor du befinder dig.

Du kan opleve, at din mobiltelefon skifter operatør, uden du bemærker det, når en bedre operatør dukker op. Når du er i gang med en samtale, skiftes der ikke operatør, men hvis dækningen ophører, bliver samtalen afbrudt. Herefter søger mobiltelefonen selv efter en alternativ operatør.

Løs problemer med forbindelsen i udlandet

Finder din mobiltelefon ikke automatisk netværk i udlandet, så prøv først at slukke og tænde din mobiltelefon

Finder mobiltelefonen stadig ikke netværk, eller er signalet meget dårligt, skal du søge efter mobilnetværk manuelt

Bemærk, at enkelte mobiltelefoner ikke tillader, at du indstiller manuel roaming.

Når du vælger manuel roaming i dine indstillinger, går mobiltelefonen i gang med at søge efter de operatører, der har den bedste dækning dér, hvor du befinder dig. Telefonen vil så vise de fundne operatører i displayet på mobiltelefonen i tilfældig rækkefølge, og du kan herefter vælge den ønskede operatør.

Vælg én af de operatører, vi har samarbejdsaftaler med. Vores priser gælder for alle de operatører, vi har aftale med.

Det er altid muligt at skifte til en alternativ operatør - dog ikke under en samtale.

Se operatører i udlandet