Gebyrer og engangsbetalinger

Her på siden kan du se en oversigt over gebyrer og engangsbetalinger, når du har et abonnement hos YouSee. Engangsbetalinger dækker eksempelvis over installation af udstyr og teknikerbesøg. Gebyrer dækker eksempelvis over genåbning af abonnement og bestilling af nyt simkort.

Gebyrer og engangsbetalinger for YouSee Bredbånd

Engangsbetalinger for Bredbånd via kabel-tv-stikket (Coax)

Pris i kr.

Oprettelse 299
Forsendelse 99
Teknikerinstallation 599
Stiketablering (ekskl. gravning på egen grund) 300
Gravning pr. meter, hvis der ikke er installeret stik i huset
375
Skift til lavere bredbåndshastighed 99

Engangsbetalinger for Bredbånd via telefonstikket (DSL)

Pris i kr.

Oprettelse
299
Forsendelse 99
Teknikerinstallation 599
Ekstra kabeltræk ud over 15m i forb. m. teknikerinstallation pr./meter 50
Installation af første stikkontakt (NTP stikkontakt)
200
Installation af ekstra stikkontakt (3-polet stikkontakt)
325
Tillægsafgift ved levering som kræver gravning*
1.240
Skift til lavere bredbåndshastighed
99

Engangsbetalinger for Bredbånd via Fiber

Pris i kr

Oprettelse 299
Forsendelse 99
Teknikerinstallation 599
Ekstra kabeltræk ud over 15m i forb. m. teknikerinstallation pr./meter 50
Fiberetablering (inkl. 30 meter gravning) 4000
Gravning pr. meter udover 30 meter 399
Skift til lavere bredbåndshastighed 99

Gebyr

Pris i kr.

Automatisk Kortbetaling 0
Betalingsservice (Nets) 9,75
Manuel betaling (girokort)** 49
Gebyr for kopi af regning 49
Rykkergebyr (ved manglende betaling)
Beløbet er momsfrit
100
Genåbningsgebyr (efter restancelukning) 200
Teknikerbesøg - forgæves 550
Startgebyr for teknikerbesøg i hverdage kl. 8:00-16:00 550

* Gælder kun ved levering af den første linje til sædvanlige adresser, og kun hvis YouSee’s omkostninger ved leveringen ikke overstiger 6.000 kr. inkl. moms. Ved levering af linje nr. 2 og ved levering, hvor omkostningerne overstiger 6.000 kr, skal du kontakte YouSee for oplysninger om prisen.
** Ved at tilmelde din regning til Automatisk Kortbetaling undgår du betalingsgebyr.