Mobilt bredbånd i udlandet

Hvis du har Mobilt bredbånd fra YouSee, skal du være opmærksom på dit dataforbrug og evt. priser alt efter hvor du befinder dig. DataKontrol Udland følger automatisk med alle mobilt bredbåndsabonnementer fra YouSee.

Få kontrol over dit dataforbrug i udlandet

Vil du have kontrol over dit dataforbrug, anbefaler vi dig følgende:

• Benyt webmail i stedet for at starte dit normale mailprogram. Herved undgår at downloade alle dine mails, men kan nøjes med at læse de mest nødvendige.
  • Undgå hjemmesider med mange billeder. Især nyhedssider "fylder" meget og man bruger mange Mb på at vise dem.
  • Undgå at streame radio og tv. Dette kræver rigtig meget data.
  • Slå automatiske systemopdateringer fra, eller afvis dem hvis computeren foreslår dem.
  • Husk at lukke din browser ned, og afbryde forbindelsen til nettet når du er færdig med at bruge det. Mange hjemmesider opdaterer sig selv, og bruger dermed data uden du opdager det.