Priser i udlandet

Der gælder forskellige takster, når du foretager og modtager opkald, surfer på internettet og sender beskeder i udlandet. Vær opmærksom på at nedenstående priser gælder for YouSee Mobilabonnementer.

Rejsedata i 8 lande

Med rejsedata i 8 lande  kan du surfe billigt på mobilen eller tablet i 8 lande uden for EU.

De 8 lande, hvor du kan bruge rejsedata:

Canada, Thailand, Tyrkiet (inkl. Cypern (tyrkisk), USA (inkl. Amerikanske Jomfruøer) Australien, New Zealand, Grønland og Færøerne.

Bemærk, at dette ikke gælder maritime services. Læs mere om maritime services her.

Værd at vide om Rejsedata i 8 lande

Du skal være tilmeldt en af pakkerne, inden du tager af sted på ferien – og du kan kun være tilmeldt én pakke ad gangen. Tilmelding kræver, at du i forvejen har et YouSee mobilabonnement.

Du kan vælge mellem 2 forskellige datapakker:
Datapakke  Pris
Rejsedata i 8 lande 200 MB  100 kr.
Rejsedata i 8 lande 1 GB  300 kr.

Datapakkerne gælder i 30 dage fra de tages i brug og de aktiveres først, når du får dataadgang i et af de inkluderede lande.

Datapakkerne kan tilmeldes/afmeldes i selvbetjening eller på Mit YouSee appen. Du kan også ringe til kundeservice eller gå i din lokale YouSee butik.