Sådan sætter du loft på dit forbrug

Hvis du ønsker at holde styr på, hvor mange penge du bruger på mobiltelefoni, så kan du sætte et loft på dit forbrug. Her kan du få hjælp til at bestille Saldomaks, justere beløbsgrænsen og læse om Saldomaks i udlandet.

Med Saldomaks sætter du et loft på dit forbrug. Det fungerer sådan, at du selv vælger et maksimumsbeløb for dit forbrug, og hvis du rammer loftet, så spærrer vi din mobil. Beløbsgrænserne for Saldomaks er 25 kroner, 50 kroner, 75 kroner, 150 kroner, 250 kroner, 500 kroner, 750 kroner, 1.000 kroner, 1.500 kroner og 3.000 kroner.

Beløbsgrænserne dækker dit totale forbrug af fx tale, data, sms og mms. Abonnementsafgifter, engangsafgifter, mv. tæller ikke med i samtaleforbruget og har ikke indvirkning på beløbsgrænserne.

Sådan sætter du et loft på dit forbrug med Saldomaks

Du har to muligheder, når du vil bestille Saldomaks:

Af tekniske årsager kan vi ikke altid spærre din mobiltelefon umiddelbart efter, at beløbsgrænsen er nået. Ringer du fra Danmark, kan der gå op til 24 timer fra beløbsgrænsen er nået, til vi spærrer din mobiltelefonen.

Hvis din mobiltelefon bliver spærret, vil du ved opkaldsforsøg møde en talemeddelelse, som fortæller dig, at din mobiltelefon er spærret.

Sådan fungerer Saldomaks i udlandet

Har du Saldomaks tilknyttet dit mobilabonnement, og er din beløbsgrænse nået, kan du ikke modtage opkald i udlandet. Årsagen er, at du selv betaler for at modtage opkald, når du er i udlandet.

Ringer du fra udlandet, kan der opstå yderligere forsinkelse af spærringen. Spærres din mobiltelefon i udlandet, vil du ved opkaldsforsøg møde en talemeddelelse, der fortæller, at din mobiltelefon er spærret.