Sådan sætter du loft på dit forbrug

Hvis du ønsker at holde styr på, hvor mange penge du bruger på mobiltelefoni, så kan du sætte et loft på dit forbrug. Her kan du få hjælp til at bestille Saldomax, justere beløbsgrænsen og læse om Saldomax i udlandet.

Med Saldomax sætter du et loft på dit forbrug. Det fungerer sådan, at du selv vælger et maksimumsbeløb for dit forbrug, og hvis du rammer loftet, så spærrer vi din mobil. Beløbsgrænserne for Saldomax er 25 kroner, 50 kroner, 75 kroner, 150 kroner, 250 kroner, 500 kroner, 750 kroner, 1.000 kroner, 1.500 kroner og 3.000 kroner.

Beløbsgrænserne dækker dit totale forbrug af f.eks. tale, data, sms og mms. Abonnementsafgifter, engangsafgifter, mv. tæller ikke med i samtaleforbruget og har ikke indvirkning på beløbsgrænserne.

Bemærk, at denne vejledning kun gælder for TDC Mobil.

Sådan sætter du et loft på dit forbrug med Saldomax

Du har to muligheder, når du vil bestille Saldomax:

Når du bestiller Saldomax, får du en 4-cifret PIN-kode. Denne PIN-kode giver dig adgang til en række muligheder, hvis du vil ændre beløbsgrænsen eller fjerne en spærring.

Af tekniske årsager kan vi ikke altid spærre din mobiltelefon umiddelbart efter, at beløbsgrænsen er nået. Ringer du fra Danmark, kan der gå op til 24 timer fra beløbsgrænsen nås, til vi spærrer din mobiltelefonen.

Hvis din mobiltelefon bliver spærret, vil du ved opkaldsforsøg møde en talemeddelelse, som fortæller dig, at din mobiltelefon er spærret.

Justér din beløbsgrænse

1. Find din PIN-kode frem. Den firecifrede PIN-kode fik du, da du bestilte Saldomax
  2. Ring til telefonnummer 20 40 40 40
  3. Tast din PIN-kode
  4. Vælg en ny beløbsgrænse

Sådan fungerer Saldomax i udlandet

Har du Saldomax tilknyttet dit mobilabonnement, og er din beløbsgrænse nået, kan du ikke modtage opkald i udlandet. Årsagen er, at du selv betaler for at modtage opkald, når du er i udlandet.

Ringer du fra udlandet, kan der opstå yderligere forsinkelse af spærringen. Spærres din mobiltelefon i udlandet, vil du ved opkaldsforsøg møde en talemeddelelse, der fortæller, at din mobiltelefon er spærret.

Har du nået dit loft og ønsker at ophæve spærringen?

Når du forsøger at foretage et opkald, når du har brugt dit maksimumsbeløb, møder du en talemeddelelse, som fortæller dig, at din telefon er spærret. Herefter indtaster du din PIN-kode - og du har nu adgang til at ophæve spærringen eller ændre din beløbsgrænse.

Ophæver du din spærring, er beløbsgrænsen ophævet, indtil du modtager din næste regning. Herefter virker Saldomax igen som normalt.

Ændrer du beløbsgrænsen, vil den nye beløbsgrænse virke indtil næste gang, du ændrer den.