YouSee privatlivspolitik

YouSee Bredbånd privatlivspolitik

• Privatlivspolitik for YouSee Bredbånd COAX / DSL / Fiber

I forbindelse med din afbenyttelse af produktet YouSee Bredbånd (COAX / DSL / Fiber), indsamler og behandler YouSee som dataansvarlig en række personoplysninger om dig.

Under denne privatlivspolitik, indgår de følgende variationer af produktet YouSee Bredbånd (COAX / DSL / Fiber): Bredbånd COAX, Bredbånd DSL og Bredbånd Fiber.

I denne privatlivspolitik beskriver vi de forhold der opererer omkring vores behandling, brug og videregivelse af personoplysninger i den forbindelse.

Typer af oplysninger og formål
    I forbindelse med brugen af produktet YouSee Bredbånd (COAX / DSL / Fiber), bliver følgende personlige oplysninger indsamlet, verificeret eller behandlet i vores interne systemer:

• E-mail adresse
    • Kundenummer
    • IP Adresse
    • LID / Kredsløbs ID
    • URL-indhold
    • Adgangskoder (krypteret)
    • Brugeradministration og adgang til applikationer

De formål, som vi indsamler og behandler oplysningerne til er:

• Der indsamles data for at kunden kan tilgå internettet via kundes bredbåndsforbindelse (COAX / DSL / Fiber), samt for at forbedre forholdet mellem YouSee og kunden.

Den behandling der forekommer med de personlige oplysninger:

• Kundens data behandles så YouSee kan vurdere hvilke tillægsprodukter kunden kan tilbydes. Der logges også kundes aktivitetsniveau samt en logning af kundes specifikke aktiviteter.

Tillægsprodukter

• Hvis du har mere end 2 YouSee hovedprodukter (mobil, bredbånd eller TV), har du som kunde også mulighed for at benytte produktet YouSee More. Du kan læse en særskilt privatlivspolitik for YouSee More her

Automatiske, individuelle beslutninger

• Persondata behandles ikke til brug for automatiseret, individuel beslutningstagning eller profilering.

Kilder
    Har du produktet YouSee Bredbånd (COAX / DSL / Fiber), indsamler YouSee persondata fra følgende kategorier:

• kunder

Det juridiske grundlag for indsamling og behandling af personoplysningerne

• Det juridiske grundlag for vores indsamling og behandling af personoplysninger i forbindelse med afbenyttelse af produktet YouSee Bredbånd (COAX / DSL / Fiber) bliver udført på baggrund af en kontraktlig og en retlig forpligtelse.

Videregivelse af dine personoplysninger
    I forbindelse med dit produkt, YouSee Bredbånd (COAX / DSL / Fiber), overfører YouSee dine personlige data med henblik på support, fejlretning og installationer på netværk, produkter og udstyr. Dette bliver gjort til danske serviceleverandører der udfører arbejdet i samarbejde med YouSee.

YouSee Tv  eller YouSee Bredbånd via kabel-tv-net
    Hvis du har abonnement på YouSee Tv via kabel-tv-stik eller YouSee Bredbånd via kabel-tv-stik, og hvis du er tilsluttet kabel-tv-nettet via en boligforening eller antenneforening, videregiver YouSee nødvendige oplysninger om din adresse og abonnement hos YouSee til foreningen. Videregivelse af oplysningerne er nødvendige for foreningens administration og drift af kabel-tv-nettet.

Det juridiske grundlag for videregivelsen af personoplysninger er følgende:

• Kontraktlig forpligtelse over for kunde i henhold til at facilitere det, af kunden, efterspurgte eller købte, produkt.

Overførsel af personoplysninger til modtagere i lande uden for EU/EØS

• YouSee overfører ikke dine personoplysninger til modtagere i lande uden for EU/EØS.

Opbevaringsperiode

• Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde de ovenfor anførte formål i forbindelse med din afbenyttelse af produktet YouSee Bredbånd (COAX / DSL / Fiber).

Sikkerhed for behandlingen

For at beskytte og sikre at dine personlige data, der anvendes i dette produkt, er der indført en række sikkerhedstiltag, som bliver jævnligt auditeret. Læs mere om disse tiltag her.

Kontakt for yderligere informationer
    Hvis du ønsker yderligere detaljer omkring behandlingerne af personlig data, i forbindelse med leveringen af produktet YouSee Bredbånd (COAX / DSL / Fiber), bedes du venligst tage kontakt via vores Kundeservice.

• Privatlivspolitik for YouSee Bredbånd (ISDN / PSTN)

I forbindelse med din afbenyttelse af produktet YouSee Bredbånd (ISDN / PSTN), indsamler og behandler YouSee Bredbånd (ISDN / PSTN) som dataansvarlig en række personoplysninger om dig.

Under denne privatlivspolitik, indgår de følgende variationer af produktet YouSee Bredbånd (ISDN / PSTN): Bredbånd ISDN og Bredbånd PSTN

I denne privatlivspolitik beskriver vi de forhold der opererer omkring vores behandling, brug og videregivelse af personoplysninger i den forbindelse.

Typer af oplysninger og formål
    I forbindelse med brugen af produktet YouSee Bredbånd (ISDN / PSTN), bliver følgende personlige oplysninger indsamlet, verificeret eller behandlet i vores interne systemer:

• Telefonnummer
    • E-mail adresse
    • Kundenummer
    • IP adresse
    • LID / Kredsløbs ID
    • URL-Indhold
    • Adgangskoder (krypteret)
    • Aktivitet på forbindelse

De formål, som vi indsamler og behandler oplysningerne til er:

• Der indsamles data for at kunden kan tilgå internettet via kundes bredbåndsforbindelse (ISDN / PSTN), samt for at forbedre forholdet mellem YouSee og kunden.

Den behandling der forekommer med de personlige oplysninger:

• Kundens data behandles så YouSee kan vurdere hvilke tillægsprodukter kunden kan tilbydes. Der logges også kundes aktivitetsniveau samt en logning af kundes specifikke aktiviteter.

Tillægsprodukter

• Hvis du har mere end 2 YouSee hovedprodukter (mobil, bredbånd eller TV), har du som kunde også mulighed for at benytte produktet YouSee More. Du kan læse en særskilt privatlivspolitik for YouSee More her

Automatiske, individuelle beslutninger

• Persondata behandles ikke til brug for automatiseret, individuel beslutningstagning eller profilering.

Kilder
    Har du produktet YouSee Bredbånd (ISDN / PSTN), indsamler YouSee persondata fra følgende kategorier:

• Kunder

Det juridiske grundlag for indsamling og behandling af personoplysningerne

• Det juridiske grundlag for vores indsamling og behandling af personoplysninger i forbindelse med afbenyttelse af produktet YouSee Bredbånd (ISDN / PSTN) bliver udført på baggrund af en kontraktlig og en retlig forpligtelse.

Videregivelse af dine personoplysninger

• Der videregives ikke personoplysninger til tredjeparter i forbindelse med afbenyttelse af YouSee Bredbånd (ISDN / PSTN).

Overførsel af personoplysninger til modtagere i lande uden for EU/EØS

• YouSee overfører ikke dine personoplysninger til modtagere i lande uden for EU/EØS.

Opbevaringsperiode

• Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde de ovenfor anførte formål i forbindelse med din afbenyttelse af produktet YouSee Bredbånd (ISDN / PSTN).

Sikkerhed for behandlingen

For at beskytte og sikre at dine personlige data, der anvendes i dette produkt, er der indført en række sikkerhedstiltag, som bliver jævnligt auditeret. Læs mere om disse tiltag her.

Kontakt for yderligere informationer
    Hvis du ønsker yderligere detaljer omkring behandlingerne af personlig data, i forbindelse med leveringen af produktet YouSee Bredbånd (ISDN / PSTN), bedes du venligst tage kontakt via vores Kundeservice.