YouSee privatlivspolitik

  • Privatlivspolitik for YouSee Fastnet (ISDN / PSTN)

    I forbindelse med din afbenyttelse af produktet YouSee Fastnet (ISDN / PSTN), indsamler og behandler YouSee som dataansvarlig en række personoplysninger om dig.

    I denne privatlivspolitik beskriver vi de forhold der opererer omkring vores behandling, brug og videregivelse af personoplysninger i den forbindelse.

    Typer af oplysninger og formål
    I forbindelse med brugen af produktet YouSee Fastnet (ISDN / PSTN), bliver følgende personlige oplysninger indsamlet, verificeret eller behandlet i vores interne systemer:

     

    • Telefonnummer
    • IP adresse
    • LID / Kredsløbs ID
    • Om kunde er tilmeldt spærring for diverse tjenester 
    • Oplysninger omkring hvem kunden har ringet til (inklusiv B-numre)
    • Lokationsdata
    • Voicemail; indhold og kaldsnumre
    • Hvorvidt kunde har nået sin beløbsgrænse
    • Om kunde er spærret for udenlandstelefoni
    • Modtagne opkald
    • Dato, tid og opkaldslængde

    De formål, som vi indsamler og behandler oplysningerne til er:

    • For at kunden kan foretage og modtage opkald, aflytte telefonsvarer og at kunden kan få viderestillet sit opkald. For at kunne generere en regning for kunden. 

    Den behandling der forekommer med de personlige oplysninger:

    • Telefonsamtaler og/eller opkald transmitteres, samt der sker en indsamling af trafikdata til brug for afregning af kunde.

    Kilder
    Har du som produktet YouSee Fastnet (ISDN / PSTN), indsamler YouSee persondata fra følgende kategorier:

    • Kunder (til brug for fakturering)

    Det juridiske grundlag for indsamling og behandling af personoplysningerne

    • Det juridiske grundlag for vores indsamling og behandling af personoplysninger i forbindelse med afbenyttelse af produktet YouSee Fastnet BBT bliver udført på baggrund af en kontraktlig og en retlig forpligtelse.

    Overførsel af personoplysninger til modtagere i lande uden for EU/EØS

    • Der overføres personoplysninger til en amerikansk virksomhed, beliggende i USA, der faciliterer regningsdannelsen for dette produkt.

    Det juridiske grundlag for videregivelsen af personoplysninger er følgende:

    • Berettiget interesse med henblik på fakturering af kunde for forbrug på det købte produkt.

    Opbevaringsperiode

    • Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde de ovenfor anførte formål i forbindelse med afbenyttelse af produktet YouSee Fastnet (ISDN / PSTN), jf. bogføringsloven bliver nogle af dine informationer dog gemt i op til 5 år.

    Sikkerhed for behandlingen

    For at beskytte og sikre at dine personlige data, der anvendes i dette produkt, er der indført en række sikkerhedstiltag, som bliver jævnligt auditeret. Læs mere om disse tiltag her.

    Kontakt for yderligere informationer
    Hvis du ønsker yderligere detaljer omkring behandlingerne af din personlige data, i forbindelse med leveringen af produktet YouSee Fastnet (ISDN / PSTN), bedes du venligst tage kontakt via vores Kundeservice.

  • Privatlivspolitik for Fastnet Bredbåndstelefoni (BBT)

    I forbindelse med din afbenyttelse af produktet YouSee Fastnet BBT, indsamler og behandler YouSee som dataansvarlig en række personoplysninger om dig.

    I denne privatlivspolitik beskriver vi de forhold der opererer omkring vores behandling, brug og videregivelse af personoplysninger i den forbindelse.

    Typer af oplysninger og formål
    I forbindelse med brugen af produktet YouSee Fastnet BBT, bliver følgende personlige oplysninger indsamlet, verificeret eller behandlet i vores interne systemer:

     

    • Telefonnummer
    • IP adresse
    • LID / Kredsløbs ID
    • Oplysninger omkring hvem kunden har ringet til (inklusiv B-numre)
    • Lokationsdata
    • Voicemail; indhold og kaldsnumre
    • Hvorvidt kunde har nået sin beløbsgrænse
    • Om kunde er spærret for udenlandstelefoni
    • Modtagne opkald
    • Dato, tid og opkaldslængde
    • Om kunde er tilmeldt spærring for diverse tjenester 

    De formål, som vi indsamler og behandler oplysningerne til er: 

    • Der indsamles og behandles personoplysninger for at kunden kan foretage og modtage opkald, aflytte telefonsvarer og at kunden kan få viderestillet sit opkald. Ydermere bliver data behandlet for at kunne generere en regning for kunden. 

    Den behandling der forekommer med de personlige oplysninger:

    • Telefonsamtaler og/eller opkald transmitteres, samt der sker en indsamling af trafikdata til brug for afregning af kunde.

    Kilder

    Har du produktet YouSee Fastnet BBT, indsamler YouSee persondata fra følgende kategorier:

    • Kunder (til brug for fakturering)

    Det juridiske grundlag for indsamling og behandling af personoplysningerne

    • Det juridiske grundlag for vores indsamling og behandling af personoplysninger i forbindelse med afbenyttelse af produktet YouSee Fastnet BBT bliver udført på baggrund af en kontraktlig og en retlig forpligtelse.

    Videregivelse af dine personoplysninger

    • Dine personoplysninger bliver videregivet og delt med formålet at supportere og fejlrette kunders forbindelser, dette bliver gjort til en netværks- og telekommunikations virksomhed der supporterer YouSee på netværket.

    Det juridiske grundlag for videregivelsen af personoplysninger er følgende:

    • Kontraktlig forpligtelse over for kunde i henhold til at facilitere det, af kunden, efterspurgte eller købte service/produkt.

    Overførsel af personoplysninger til modtagere i lande uden for EU/EØS

    • YouSee overfører ikke dine personoplysninger til modtagere i lande uden for EU/EØS.

    Opbevaringsperiode

    • Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde de ovenfor anførte formål i forbindelse med din afbenyttelse af produktet YouSee Fastnet BTT. Dette spænder typisk fra 6 måneder til 5 år.

    Sikkerhed for behandlingen

    For at beskytte og sikre at dine personlige data, der anvendes i dette produkt, er der indført en række sikkerhedstiltag, som bliver jævnligt auditeret. Læs mere om disse tiltag her.

    Kontakt for yderligere informationer
    Hvis du ønsker yderligere detaljer omkring behandlingerne af personlig data, i forbindelse med leveringen af produktet YouSee Fastnet BBT, bedes du venligst tage kontakt via vores Kundeservice

Del din mening med os

Hvordan vil du vurdere siden?

Karakterer tilbage

Tak for hjælpen

Vi bruger din kommentar til at forbedre yousee.dk.

Find mere hjælp på vores forum eller kontakt os


Bemærk, henvendelser vil ikke blive besvaret.