YouSee privatlivspolitik

Privatlivspolitik for YouSee Mail

I forbindelse med din benyttelse af produktet YouSee Mail, indsamler og behandler YouSee, som dataansvarlig, en række personoplysninger om dig.

I denne privatlivspolitik beskriver vi de forhold, der opererer omkring vores behandling, brug og videregivelse af personoplysninger i den forbindelse.

Typer af oplysninger og formål
I forbindelse med brugen af produktet YouSee Mail, bliver følgende personlige oplysninger indsamlet, verificeret eller behandlet i vores interne systemer:

• Navn
  • Stilling
  • Adresse/Adressebog
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • Fødselsdato
  • Kundenummer
  • Kalender
  • Configuration,blacklist,  videresendelsesoplysninger, foldere
  • IP adresse, dynamisk og statiske
  • LID / Kredsløbs ID
  • TDC kontonummer
  • Kan være al data som indgår i fritekst i mailformat / eller vedhæftede filer til mail

De formål, som vi indsamler og behandler oplysningerne til er:

• Der behandles oplysninger for at understøtte kundens afsendelse og modtagelse af e-mails via YouSee Mail.

Den behandling der forekommer med de personlige oplysninger:

• Der behandles informationer i forbindelse med modtagelse, opbevaring og afsendelse af mail til og fra kunden, herunder filtrering af spam mails og virus (både indgående og udgående), samt ved arkivering af kalender aftaler og kontakter.

Automatiske, individuelle beslutninger

• Persondata behandles ikke til brug for automatiseret, individuel beslutningstagning eller profilering.

Kilder
Har du produktet YouSee Mail, indsamler YouSee data fra følgende kategorier:

• Kunder
  • Virksomheds medarbejdere
  • Personer som kunden/virksomhedens medarbejdere kommunikerer med/om i deres mails

Det juridiske grundlag for indsamling og behandling af personoplysningerne

• Det juridiske grundlag for vores indsamling og behandling af de personlige data du videregiver til YouSee er vores kontraktlige forpligtelser over for vores kunder, da disse behandlinger bliver eksekveret i forbindelse med leveringen af det bestilte produkt, YouSee Mail.

Videregivelse af dine personoplysninger

Personoplysninger vil blive videregivet og delt med følgende modtagere:

• YouSee overfører dine personoplysninger til et software selskab der yder en service for os og vores kunder i forhold til at levere antivirus og anti-spam services. Dette software selskab har en underleverandør i EU, der hjælper med at facilitere modtagelse, opbevaring og afsendelse af mail til/fra slutkunde; herunder filtrering af spam mails og virus (både indgående og udgående), samt arkivering af kalender aftaler og kontakter for at slutkunden kan sende og modtage mails.

Det juridiske grundlag for videregivelsen af persondata i forbindelse med YouSee Mail er følgende:

• Der videregives persondata baseret på en berettiget interesse samt for at YouSee kan leve op til deres kontraktlige forpligtelser.

Overførsel af personoplysninger til modtagere i lande uden for EU/EØS

• I forbindelse med benyttelse af YouSee Mail overføres dine personoplysninger ikke til databehandlere i lande uden for EU/EØS.

Opbevaringsperiode

• Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde de ovenfor anførte formål, dog ikke længere end maksimalt 45 dage efter du har opsagt dit abonnement på mail. Din e-mail adresse er gemt i 6 måneder efter opsigelse.

Sikkerhed for behandlingen

For at beskytte og sikre at dine personlige data, der anvendes i dette produkt, er der indført en række sikkerhedstiltag, som bliver jævnligt auditeret. Læs mere om disse tiltag her.

Kontakt for yderligere informationer
Hvis du ønsker yderligere detaljer omkring behandlingerne af personlig data, i forbindelse med leveringen af produktet YouSee Mail, bedes du venligst tage kontakt via vores Kundeservice