YouSee privatlivspolitik

Privatpolitik for YouSee More

I forbindelse med din afbenyttelse af produktet YouSee More, indsamler og behandler YouSee som dataansvarlig en række personoplysninger om dig.

Under denne privatlivspolitik, indgår de følgende variationer af produktet YouSee More: Nick Play, Børns Vilkår, C More, YouSee TV/Film App, YouSee Premiere, Bookmate, HelloMind, Pling Lite, Dobbelt Mobildata, YouSee Musik og YouSee Sikkerhedspakke.

I denne privatlivspolitik beskriver vi de forhold der opererer omkring vores behandling, brug og videregivelse af personoplysninger i den forbindelse.

Typer af oplysninger og formål
I forbindelse med brugen af produktet YouSee More, bliver følgende personlige oplysninger indsamlet, verificeret eller behandlet i vores interne systemer:

• Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • Kundenummer
  • LID / Kredsløbs ID
  • TDC Kontonummer
  • Adgangskoder
  • Oversigt over eksisterende aftaler med TDC Group
  • Brugeradministration og adgang til applikationer
  • Hvilke services kunden har købt ved TDC Group
  • Kundeordre
  • LinkIT-ID
  • Aktivitetsniveau på tredjeparts tjenester

De formål, som vi indsamler og behandler oplysningerne til er:

• Data behandles for at kunden kan tilgå de fordele der er blevet valgt via YouSee More, og for at tilbyde kunden relevante fordele ud fra kundens aktivitetsniveau på eksisterende fordele.

Den behandling der forekommer med de personlige oplysninger:

• Der behandles data i forbindelse med at aflæse hvilke fordele kunden kan tilgå ud fra givent abonnementsforhold, og så sker der en logning af kundens aktivitetsniveau på de tildelte fordelsydelser.

Fordele/Tillægsprodukter
Som YouSee More kunde har du mulighed for at få adgang til flere forskellige fordele (tillægsprodukter). De fordele du har til rådighed er som følger:

Børns Vilkår og Nick Play

• Her bliver ikke behandlet personlig data

Bookmate, Pling Lite og HelloMind

• Her videregives informationer omkring kundes aktivitetsniveau på fordelen, samt tildeling/fratagelse af adgang til fordelen. Dette gøres med henblik på at give de rette kunder adgang samt at informere kunder om andre fordele, hvis ikke fordelen benyttes.

C More, YouSee TV/Film App og YouSee Premiere

• Disse fordele er afdækket ved YouSee Digital TV. Hvis du, som kunde, benytter et af ovenstående fordele i forbindelse med YouSee More, vil du kunne læse særskilt privatlivspolitik for YouSee Digital TV fra deres hjemmeside.

Dobbelt Mobildata

• Her får kunde opgraderet sin tilgængelige mængde af mobildata. Persondata behandling for dette produkt kan læses særskilt i privatlivspolitik for YouSee Mobil fra deres hjemmeside.

YouSee Musik

• Her får kunde adgang til YouSee Musik. Persondata behandling for dette produkt kan læses særskilt i privatlivspolitik for YouSee Musik fra deres hjemmeside.

YouSee Sikkerhedspakke

• Her får kunde adgang til YouSees Sikkerhedspakke. Persondata behandling for dette produkt kan læses særskilt i privatlivspolitik for YouSee Sikkerhedspakke fra deres hjemmeside.

Det juridiske grundlag for indsamling og behandling af personoplysningerne

• Det juridiske grundlag for vores indsamling og behandling af oplysninger er en kontraktlig forpligtelse samt en berettiget interesse, hvor der indsamles og behandles data for at tilbyde kunder de produkter der er til rådighed for dem ud fra de indgåede kontraktuelle forhold.

Videregivelse af dine personoplysninger

• Personoplysninger vil blive gjort tilgængeligt for kommunikationsselskaber der fungerer som udbydere af applikationer, der er tilgængelige via YouSee More. Der vil kun blive tilgængeliggjort informationer til udbyderen af den app der er benyttet af den specifikke kunde ved YouSee. Dette gøres med formålet at registrere kunders forbrug på den givne applikation, således at den kan forbedres eller at YouSee kan anbefale en ny applikation hvis den aktiverede ikke bliver benyttet.

Det juridiske grundlag for videregivelsen af personoplysningerne i dette afsnit er følgende:

• Videregivelsen af personoplysninger i forbindelse med YouSee More er baseret på en berettiget interesse for YouSee i henhold til at levere den bedst mulige kundeoplevelse.

Overførsel af personoplysninger til modtagere i lande uden for EU/EØS

• I forbindelse med afbenyttelse af YouSee More overføres dine personoplysninger ikke til modtagere i lande uden for EU/EØS.

Opbevaringsperiode

• Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde de ovenfor anførte formål. Og i forbindelse med videregivelse af informationer til underleverandører, så slettes disse information ved ophør af kundes adgang.

Sikkerhed for behandlingen

For at beskytte og sikre at dine personlige data, der anvendes i dette produkt, er der indført en række sikkerhedstiltag, som bliver jævnligt auditeret. Læs mere om disse tiltag her.

Kontakt for yderligere informationer
Hvis du ønsker yderligere detaljer omkring behandlingerne af din personlige data, i forbindelse med leveringen af produktet YouSee More, bedes du venligst tage kontakt via Kundeservice