Mobilopkald til udlandet

Opkald til udlandet

De følgende abonnementer har udlandspakker inkluderet. Du kan se detaljerne ud for det enkelte abonnement nedenfor:

• Fri + 50 GB  - 2 timers tale og 20 sms'er til 54 lande er inkluderet i abonnementet.
  • Fri Tale / 50 GB - 2 timers tale og 20 sms'er til 54 lande er inkluderet i abonnementet.
  • Fri + Fri Data - 10 timers tale og 100 sms'er til 54 lande er inkluderet i abonnementet.
  • Fri Tale / Fri Data - 10 timers tale og 100 sms'er til 54 lande er inkluderet i abonnementet.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Udlandspakkerne har nogle få begrænsninger, som du skal være opmærksom på, uanset hvilken pakke du har:

• Din udlandspakke gælder for opkald og sms til udenlandske mobilnumre og opkald til udenlandske fastnetnumre.
  • Du skal være i Danmark for at kunne bruge udlandspakken. Hvis du befinder dig i udlandet og ringer til et af de 54 lande, der er i pakken, betaler du for disse opkald.
  • Et tip: En sms kan være max. 160 tegn. Og én emoji tæller som mange tegn. Læs mere her.
    • Australien
    • Bahrain, Belgien, Bulgarien
    • Canada, Cypern
    • Estland
    • Finland, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Færøerne
    • Grækenland, Grønland
    • Holland, Hong Kong
    • Indien, Irland, Island, Israel, Italien (m.Vatikanstaten)
    • Japan, Jersey
    • Kina, Kroatien, Kuwait
    • Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg
    • Malta, Monaco
    • Norge
    • Oman
    • Pakistan, Palæstina, Polen, Portugal (m. Azorerne og Madeira)
    • Rumænien, Rusland
    • San Marino, Saudi-Arabien, Schweiz, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige
    • Taiwan, Thailand, Tjekkiet, Tunesien, Tyrkiet, Tyskland
    • Ungarn, USA
    • Vietnam
    • Østrig

Ikke mere taletid?

Hvis du har brugt alle timerne eller alle dine sms'er til de 54 lande, betaler du  den normale pris pr. minut eller sms til landene.

Her kan du se den fulde prisliste for udlandstelefoni