Mobilopkald til udlandet

Opkald til udlandet

Med vores abonnement Fri Tale / 50 GB og Fri Tale / Fri Data har du hver måned inkluderet tale og smstil 54 lande. Du kan have 2 timer og 20 stk sms eller 10 timer og 100 stk sms inkluderet i dit abonnement.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Udlandspakkerne har nogle få begrænsninger, som du skal være opmærksom på, uanset hvilken pakke du har:

• Din udlandspakke gælder for opkald og sms til udenlandske og mobilnumre og opkald til udenlandske fastnetnumre.
  • Du skal være i Danmark for at kunne bruge udlandspakken. Hvis du befinder dig i udlandet og ringer til et af de 54 lande, der er i pakken, betaler du for disse opkald.
  • Et tip: En sms kan være max. 160 tegn. Og én emoji tæller som mange tegn. Læs mere her.
    • Australien
    • Bahrain, Belgien, Bulgarien
    • Canada, Cypern
    • Estland
    • Finland, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Færøerne
    • Grækenland, Grønland
    • Holland, Hong Kong
    • Indien, Irland, Island, Israel, Italien (m.Vatikanstaten)
    • Japan, Jersey
    • Kina, Kroatien, Kuwait
    • Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg
    • Malta, Monaco
    • Norge
    • Oman
    • Pakistan, Palæstina, Polen, Portugal (m. Azorerne og Madeira)
    • Rumænien, Rusland
    • San Marino, Saudi-Arabien, Schweiz, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige
    • Taiwan, Thailand, Tjekkiet, Tunesien, Tyrkiet, Tyskland
    • Ungarn, USA
    • Vietnam
    • Østrig

Ikke mere taletid?

Hvis du har brugt alle timerne eller alle dine sms'er til de 54 lande, betaler du  den normale pris pr. minut eller sms til landene.

Her kan du se den fulde prisliste for udlandstelefoni