Tag mobilen med på rejsen

Roaming Europa & Roaming World

Få overblik over dit dataforbrug, når du rejser

Med YouSee Mobil kan du roligt bruge internet på mobilen, når du rejser i Europa, uden at bekymre dig om regningen.
Med Roaming Europa kan du ringe, uploade billeder og finde vej — uden det koster ekstra i 36 forskellige lande.

Brug Mit YouSee på web eller app, når du vil se dit dataforbrug. Forbruget bliver normalt opdateret indenfor 12 timer.

Hent Mit YouSee app her:

Du skal bruge dit YouSee Login, når du skal ind på Mit YouSee. Læs mere om Mit YouSee.

Har du nogensinde spekuleret på, om du kan snakke og surfe på din rejse, uden ekstra omkostninger? Med Mit YouSee App kan du altid tjekke det, mens du er på farten.

Tag mobilen med til 36 lande i Europa med Roaming Europa

• Du kan ringe og modtage opkald, bruge sms og mms til og fra danske og lokale numre, i de 36 lande, uden du skal betale ekstra.
  • Du har op til 20 GB data pr. måned afhængig af abonnement. Dog ikke mere data, end det der var tilbage i dit abonnement, da du rejste.
    På Mit YouSee kan du se, hvor meget data du har til rådighed i dit abonnement.
  • Når du har brugt den data, du havde til rådighed, sender vi dig en sms om, at du ikke har mere data – og at du kan tilkøbe ekstra data.

De 36 lande som er inkluderet i Roaming Europa er:

Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.

Brexit – vigtig information: Landene i Storbritannien er fortsat med i Roaming Europa og Roaming World, uafhængigt af Brexit.

Har du Fri + 50 GB eller Fri + Fri Data, har du Roaming World

• Udover de 36 lande kan du også tage mobilen med i yderligere 12 lande uden for Europa: Australien, Canada, Færøerne, Hongkong, Japan, Kina, Malaysia, Singapore, New Zealand, Thailand, Tyrkiet og USA.
  • I de yderligere 12 lande kan du ringe, modtage opkald, bruge sms og mms til lokale numre i det pågældende land, du befinder dig i, samt til danske numre.
  • Du kan ringe og modtage opkald, bruge sms og mms til og fra danske og lokale numre i de 36 EU lande og mellem landene.
  • Du har op til 20 GB data pr. måned. Dog ikke mere data, end det der var tilbage i dit abonnement, da du rejste.
    På Mit YouSee kan du se, hvor meget data du har til rådighed i dit abonnement.
  • Når du har brugt den data, du havde til rådighed, sender vi dig en sms om, at du ikke har mere data – og at du kan tilkøbe ekstra data.

På Mit YouSee kan du altid se, om Roaming World er en del af dit abonnement.

Hvor meget kan jeg bruge mobilen uden for Danmark?

Roaming Europa (36 lande)

EU kommissionen har defineret en 50% regel.

Hvis du i en 4 måneders periode befinder dig mere end 50% af tiden i udlandet og har et forbrug på mere end 50% i udlandet af dit samlede forbrug, opkræver YouSee et EU-tillæg på tale, sms eller data.

• Tale: 0,29 kr. pr. min.
  • Sms: 0,09 kr. pr. stk.
  • Data: 0,042 kr. pr. mb

Inden YouSee opkræver et EU-tillæg, vil YouSee advare herom. Du vil få en frist på 2 uger til at ændre adfærd (hovedsageligt forbrug eller ophold i Danmark) og derved undgå EU tillægget. Ændrer du ikke adfærd, opkræver YouSee, EU-tillægget fra det tidspunkt, YouSee advarede herom.

Har du opbrugt din inkluderede data, bliver du også opkrævet 0,042 kr. pr. mb.

For de 12 ekstra lande i Roaming World gælder følgende regler:

Hvis du i mere end 30 sammenhængende dage kun har forbrug i de omfattede lande, vil YouSee spærre for yderligere forbrug i landene. Spærringen fjernes 14 dage efter du har haft forbrug i Danmark igen.

Bemærk:

• Opkald eller sms/mms fra Danmark til udlandet er ikke inkluderet.
  • Opkald til særtjenester og opkald, sms og data på fx færgers satellitforbindelser indgår ikke. Læs mere om maritime services
  • Er dit abonnement forbrugsafregnet og uden inkluderede mængder tale, sms/mms og/eller data gælder de danske priser under rejse i EU.

Spørgsmål og svar