Roaming i 36 lande i Europa

Brug din mobil når du rejser i 36 lande i Europa

Med YouSee Mobil kan du roligt tage din mobil med på ferie i 36 lande i Europa, uden at bekymre dig om regningen. Du kan nemlig både tale, sende sms’er og bruge data på samme måde som derhjemme – dog højst 10 eller 15 GB data afhængigt af dit abonnement. Så skal du ikke længere bekymre dig om, hvad det koster at ringe fra Italien og du kan nemmere finde vej og slå attraktioner og gode spisesteder op, på rejsen.

Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa

• Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark.
  • Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned.
  • Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 5,50 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået.

Mit YouSee kan du se, hvor meget data du kan bruge hver måned. Vælg Vis detaljer under dit mobilabonnement, og se under Forbrug.

Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Se hvilke 36 lande der er inkluderet

Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.

Bemærk, at dette gælder ikke maritime services. Læs mere om maritime services.

Spørgsmål og svar