Roaming Europa & Roaming Europa Plus

Tag mobilen med på rejsen

Roaming Europa

Med YouSee Mobil kan du roligt tage din mobil med på rejsen, uden at bekymre dig om regningen. Tag mobilen med til 36 lande i Europa med Roaming Europa eller rejse i yderligere 7 lande uden for Europa med Roaming Europa Plus. Så kan du ringe, uploade billeder og finde vej - uden det koster ekstra.

• Du kan ringe og modtage opkald, bruge sms og mms til og fra danske og lokale numre i 36 lande.
  • Du har op til 10 GB data pr. måned afhængig af abonnement. Dog aldrig mere data end, der er tilbage i dit abonnement i den pågældende måned.
  • Når du har anvendt de inkluderede data i samme måned, sender vi dig en sms om, at du bliver opkrævet et EU-tillæg på 5,50 øre pr. MB. resten af måneden.

Lande inkluderet i Roaming Europa:

Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales

Roaming Europa Plus

• Udover de 36 lande kan du også tage mobilen med i yderligere 7 lande uden for Europa heriblandt - Tyrkiet, USA og Thailand – se alle lande nedenfor.
  • Du kan ringe og modtage opkald, bruge sms og mms til og fra danske og lokale numre i 43 lande.
  • Du har op til 20 GB data pr. måned. Dog aldrig mere data end det, der er tilbage i dit abonnement i den pågældende måned.
  • Når du har anvendt den inkluderede data i samme måned, sender vi dig en sms om, at du kan tilkøbe ekstra data.
Lande inkluderet i Roaming Europa Plus

Australien, Canada, Færøerne, New Zealand, Thailand, Tyrkiet, USA samt 36 lande i Europa.

Bemærk:

• Opkald eller sms/mms fra Danmark til udlandet er ikke inkluderet.
  • Opkald til særtjenester og brug af tale, sms og data på eks. færgers satellitforbindelser indgår ikke.
  • Er dit abonnement med Roaming Europa Plus oprettet før den 18. November 2018, indeholder din pakke også roaming i Grønland.
Bemærk, at dette gælder ikke maritime services. Læs mere om maritime services.

Spørgsmål og svar