Tag mobilen med på rejsen

Roaming Europa & Roaming Europa Plus

Få overblik over dit dataforbrug, når du rejser i Europa

Med YouSee Mobil kan du roligt bruge internet på mobilen, når du rejser i Europa, uden at bekymre dig om regningen.
Med Roaming Europa kan du ringe, uploade billeder og finde vej — uden det koster ekstra i 36 forskellige lande.

Brug dit YouSee Login, når du vil se dit dataforbrug. Forbruget bliver normalt opdateret indenfor 12 timer:

Har du ikke allerede et login, kan du oprette et her.

Følg med i dit dataforbrug på Mit YouSee, når du rejser i Europa

Tag mobilen med til 36 lande i Europa med Roaming Europa i abonnementet

• Du kan ringe og modtage opkald, bruge sms og mms til og fra danske og lokale numre, i de 36 lande, uden du skal betale ekstra.
  • Du har op til 10 GB data pr. måned afhængig af abonnement. Dog ikke mere data, end det der var tilbage i dit abonnement, da du rejste.
  • Når du har brugt den data, du havde til rådighed, sender vi dig en sms om, at du ikke har mere data — og at du kan tilkøbe ekstra data.

De 36 lande som er inkluderet i Roaming Europa er:

Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.

Du kan også få Roaming Europa Plus

• Udover de 36 lande kan du også tage mobilen med i yderligere 7 lande uden for Europa: Australien, Canada, Færøerne, New Zealand, Thailand, Tyrkiet og USA. Fra den 10. februar 2019 vil pakken også indeholde: Hongkong, Japan, Kina, Malaysia, Singapore. Samtidigt skifter pakken navn til Roaming World.
  • Du kan ringe og modtage opkald, bruge sms og mms til og fra danske og lokale numre i 43 lande.
  • Du har op til 20 GB data pr. måned. Dog ikke mere data, end det der var tilbage i dit abonnement, da du rejste.
  • Når du har brugt den data, du havde til rådighed, sender vi dig en sms om, at du ikke har mere data — og at du kan tilkøbe ekstra data.

Bemærk:

• Opkald eller sms/mms fra Danmark til udlandet er ikke inkluderet.
  • Opkald til særtjenester og opkald, sms og data på fx færgers satellitforbindelser indgår ikke. Læs mere om maritime services.
  • Er dit abonnement med Roaming Europa Plus oprettet før den 18. november 2018, indeholder din pakke også roaming i Grønland frem til den 10. februar 2019: Herefter er Grønland ikke længere en del af Roaming Europa Plus.

Spørgsmål og svar