Sådan bruger du din kupon-kode til PlayStation Plus

Har du en kupon til PlayStation Plus, skal du først aktivere den for at spille massevis af fede spil.

Først skal du hente din kode på Mit YouSee.

Herefter skal du følge disse trin:

1. Gå ind på PlayStation Store på din PlayStation 3, PlayStation 4 eller PS Vita
  2. Log på med din Sony Entertainment Network-konto. Har du ikke en konto, kan du oprette en med det samme
  3. Vælg Redeem Codes i menuen
  4. Indtast din 12-cifrede kode og følg instruktionerne på skærmen. Dit PlayStation Plus-abonnement bliver nu aktiveret

Hver måned vil der dukke nye spil op i "Your instant game collection" under "PlayStation Plus" i PlayStation Store, som du kan downloade kvit og frit. Spillene er tilgængelige, så længe du er abonnent på PlayStation Plus. PlayStation Plus-abonnementet giver dig desuden rabat på mange spil i PlayStation Store og mulighed for at spille online på PlayStation 4.

Din kuponkode skal indløses inden for et år fra modtagelsen. Når din 1-års adgang til PlayStation Plus udløber, skal du selv forny dit abonnement, hvis du ønsker at fortsætte.

Oplever du problemer med aktiveringen af din PlayStation Plus-kode, kan du få hjælp hos Playstation Support.