Sådan får du driftsinformation på e-mail og sms

Du kan automatisk få besked om større driftsforstyrrelser, som påvirker dine YouSee-produkter på din adresse.

Servicen koster ikke ekstra. Har du opgivet en e-mail eller et mobilnummer i forbindelse med dit abonnement, er du automatisk tilmeldt tjenesten.

• Har du oplyst enten en e-mail eller et mobilnummer, er du som udgangspunkt automatisk tilmeldt YouSees driftsinfo via e-mail eller sms.

Du kan ændre dine kontaktoplysninger og dine indstillinger for, hvordan du ønsker at modtage driftsinfo på Mit YouSee under ’Mine oplysninger’. Her kan du også tilmelde dig tjenesten, hvis du ikke er registreret endnu.

Gå til Mit YouSee

• Du vil modtage varsling via e-mail eller sms, når vi har større driftsforstyrrelser, som berører din adresse. Med større driftsforstyrrelser mener vi fx afbrydelse af tv, bredbånd, telefoni og andre vigtige tjenester.

Du vil kun modtage varsling på e-mail eller SMS for de produkter, du abonnerer på. Det betyder, at en varsling altid vil være relevant for dig.

Mindre driftsforstyrrelser på din adresse vil du kunne finde på vores side om driftsinformation.

Gå til driftsinformation

• Har du tv og/eller bredbånd, kan du gennemsnitligt forvente at modtage varsling om ca. 6-8 større driftsforstyrrelser om året. Det omfatter både spontane nedbrud og planlagt driftsarbejde.

Fælles for alle varslinger vil være, at de er relevante for dig som kunde. Dvs. at de udelukkende vedrører de produkter, du abonnerer på.

Det præcise antal afhænger dog af, hvilke og hvor mange produkter, du abonnerer på, samt mængden af planlagt driftsarbejde og spontane nedbrud på YouSee’s net. Nogle vil derfor opleve at få mindre end 6 varslinger, mens andre vil opleve at få flere end 8 varslinger.

• Du kan afmelde servicen på Mit YouSee under Mine Oplysninger.

Gå til Mit YouSee

• Du kan ændre dine kontaktoplysninger på Mit YouSee under Mine Oplysninger.

Her kan du også selv angive, om du vil modtage varsling via mail eller sms eller begge dele.

Gå til Mit YouSee