Sådan får du driftsinformation på mail og sms

Du kan automatisk få besked om større driftsforstyrrelser, som påvirker dine YouSee-produkter på din adresse.

På Mit YouSee kan du tilmelde dig Driftsinformation. Så kan du modtage besked, når vi har registreret en fejl i dit område.

Log først på Mit YouSee.

1. Vælg Indstillinger i menuen.

Scroll ned til punktet Driftsinformation og vælg om du vil modtage informationen på sms eller mail.

2. Afslut ved at trykke på Gem.

Servicen koster ikke ekstra. Har du opgivet en mail eller et mobilnummer i forbindelse med dit abonnement, er du automatisk tilmeldt tjenesten.

• Du vil modtage info via mail eller sms, når vi har større driftsforstyrrelser, som berører din adresse. Med større driftsforstyrrelser mener vi fx afbrydelse af tv, bredbånd, telefoni og andre vigtige tjenester.

Du vil kun modtage info på mail eller sms for de produkter, du abonnerer på. Det betyder, at en varsling altid vil være relevant for dig.

Mindre driftsforstyrrelser på din adresse kan du finde på vores side med driftsinformation.

Gå til driftsinformation

• Har du tv og/eller bredbånd, kan du gennemsnitligt forvente at modtage varsling om ca. 6-8 større driftsforstyrrelser om året. Det omfatter både spontane nedbrud og planlagt driftsarbejde.

Fælles for alle varslinger vil være, at de er relevante for dig som kunde. Dvs. at de udelukkende vedrører de produkter, du abonnerer på.

Det præcise antal afhænger dog af, hvilke og hvor mange produkter, du abonnerer på, samt mængden af planlagt driftsarbejde og spontane nedbrud på YouSee’s net. Nogle vil derfor opleve at få mindre end 6 varslinger, mens andre vil opleve at få flere end 8 varslinger.

• Du kan afmelde servicen på Mit YouSee under Indstillinger.

Gå til Mit YouSee

• Du kan ændre dine kontaktoplysninger på Mit YouSee under Indstillinger.

Her kan du også selv angive, om du vil modtage varsling via mail eller sms eller begge dele.

Gå til Mit YouSee