Saldomax og forbrug på Mit YouSee

Har du fastnettelefoni hos YouSee gennem dit kabel-tv-stik, kan du på Mit YouSee bl.a. se din månedlige telefonregning, tilmelde dig Automatisk Kortbetaling, til- og framelde tjenester til dit abonnement og ændre dine personlige oplysninger.

Bemærk, denne side er til dig, der har købt YouSee Bredbåndstelefoni før 13. december - 2017.

Se dit forbrug, din saldo og din opkaldshistorik

Du kan få en oversigt over dit forbrug, din saldo og dine opkald på Mit YouSee.

Sådan ser du dit forbrug

1. Log ind på Mit YouSee. Har du brug for hjælp til dit YouSee Login, så kan du få hjælp til dit YouSee Login
  2. Vælg Telefoni i venstre menu
  3. Vælg Forbrugsspecifikation. Vælg den periode, du ønsker oversigten for

Saldomax

Med Saldo Max på din telefoni, har du styr på at din telefonregning ikke bliver højere end du ønsker. Du ringer til YouSee Kundeservice og vælger selv hvilket max beløb din Saldo Max skal have.

Din telefon spærres når beløbet er nået. Når du bestiller Saldo Max modtager du en kode med posten, som skal oplyses ved eventuelle ændringer.

Du kan selv ophæve en SaldoMax spærring ved at ringe på 80806565 og indtaste din 4-cifrede kode.

Har du glemt din pinkode kan du få den oplyst hos Kundeservice ved oplysning af dit kundenummer og dit cpr.-nummer