Hjælpevideoer

Søger du hjælp til dit YouSee Login eller har du for eksempel problemer med din bredbåndsforbindelse eller tv produkt, har vi her samlet nogle hjælpevideoer til dig.

Hjælpevideoer - Bredbånd

Vi har lavet en række videoer, der viser dig, hvordan du opsætter dit YouSee Bredbånd, og hvordan du kan optimere din trådløse forbindelse i hjemmet.

Gode råd til placering af dit modem

I denne video kan du se, hvilke gode råd, vi har til placering af dit modem, så du får det bedste signal i hjemmet.

Se flere råd til wi-fi

Hvilket trådløs net skal jeg vælge?

Du har sikkert 2 forskellige trådløse netværk tilgængelig på dit bredbånd - 2.4 Ghz og 5 Ghz. Se her, hvilket net, der giver mest mening for dig at bruge.

Opsæt din Homeboks med multistik

Her kan du se, hvordan du opsætter din YouSee Homeboks med et multistik via telefon-stikket.

Læs mere opsætning af Homeboks

Få bedre trådløs wi-fi på din pc

Her kan du se, hvordan du kan optimere din wi-fi forbindelse på din pc.

Læs mere om wi-fi på pc

Få bedre trådløs wi-fi på din Mac

Her viser vi dig, hvordan du optimerer din trådløse wi-fi forbindelse på din Mac.

Læs mere om wi-fi på Mac

Sådan opsætter du dit bredbånd

Modtager du bredbånd fra YouSee gennem kabel-tv-stikket i din væg, kan du her se, hvordan du opsætter dit modem til at komme på nettet.

Læs mere om opsætning af bredbånd fra YouSee