Hjælpevideoer

Søger du hjælp til dit YouSee Login eller har du for eksempel problemer med din bredbåndsforbindelse eller tv produkt, har vi her samlet nogle hjælpevideoer til dig.

Hjælpevideoer - Mobil

Har du et mobilabonnement hos YouSee, har du også adgang til vores selvbetjening. Se vores video, der viser dig alle de muligheder, du har som mobilkunde.

Brug Mit YouSee - mobil kunder

Her kan du se, hvordan du bruger Mit YouSee som mobilkunde.

Læs mere om Mit YouSee

Sådan indsætter du simkortet i Huawei-modem

Her kan du se, hvordan du indsætter simkortet i dit Huawei-modem

Du kan også følge vores trin guide til opsætning af mobil bredbånd