Hjælpevideoer

Søger du hjælp til dit YouSee Login eller har du for eksempel problemer med din bredbåndsforbindelse eller tv produkt, har vi her samlet nogle hjælpevideoer til dig.

Hjælpevideoer - Regning

Mangler du hjælp til at forstå din regning eller til at skifte betalingsform, har vi lavet et par videoer til dig, der viser hvordan du gør.

Forstå din regning for Tv og Bredbånd (Coax)

Denne video er til dig, der modtager tv og bredbånd fra YouSee via kabel-tv-stikket.
Du kan også finde hjælp i vores regnings-forståelse.

Læs mere om regnings-forståelse

Forstå din regning

Har du et konto nr. der begynder med 3,4 eller 5, kan du i denne video få hjælp til at forstå din regning.

Du kan få mere hjælp i vores regningsforståelse.

Læs mere om regningsforståelse

Tilmelding af Automatisk Kortbetaling

I denne video kan du se, hvordan du tilmelder dine regninger fra YouSee til Automatisk Kortbetaling.

Du kan også læse om tilmelding til Automatisk Kortbetaling her

Få hjælp til din kreditnota

I denne video kan du se, hvordan du bruger din kreditnota, hvis du har penge til gode fra YouSee.

Du kan læse mere om din kreditnota her