Hjælpevideoer

Søger du hjælp til dit YouSee Login eller har du for eksempel problemer med din bredbåndsforbindelse eller tv produkt, har vi her samlet nogle hjælpevideoer til dig.

Hjælpevideoer - Fastnet

Er du ny kunde med fastnet Telefoni hos YouSee, kan du her se en video, der viser dig, hvordan du opsætter dine telefoner.

Sådan opsætter du dit fastnet-telefoni

Modtager du bredbånd og fastnet-telefoni via kabel-tv-stikket, kan du her se, hvordan du opsætter dine telefoner.

Læs mere om opsætning af telefoni fra YouSee