Hjælpevideoer

Søger du hjælp til dit YouSee Login eller har du for eksempel problemer med din bredbåndsforbindelse eller tv produkt, har vi her samlet nogle hjælpevideoer til dig.

Hjælpevideoer - Tv

Her kan du se vores videoer, der kan hjælpe dig med at indlæse dine tv-kanaler. Du kan også finde hjælp, hvis du har problemer med dit tv-signal.

Få hjælp til signalproblemer på dit tv

Se vores video med gode råd til, hvordan du får bedre tv-signal på dit kabel-tv.

Du kan læse mere om godt tv-signal her

Se, hvordan du indlæser dine digitale kanaler på dit tv

I denne video kan du se de generelle indstillinger, du skal huske, når du skal indlæse dine tv-kanaler.

Du kan også følge vores trin-guide for indlæsning af tv-kanaler.

Sådan indlæser du dine tv-kanaler

Indlæs dine tv-kanaler på dit Samsung-tv

I denne video kan du se, hvordan du indlæser du dine tv-kanaler på Samsung.

Læs mere om indlæsning af tv-kanaler på Samsung

Indlæs dine tv-kanaler på dit Sony-tv

I denne video kan du se, hvordan du indlæser du dine tv-kanaler på Sony.

Læs mere om indlæsning af tv-kanaler på Sony

Indlæs tv-kanaler på dit LG-tv

I denne video kan du se, hvordan du indlæser dine tv-kanaler på LG.

Læs mere om indlæsning af tv-kanaler på LG

Indlæs dine tv-kanaler på dit LG-tv (webOS styresystem)

i denne video kan du se, hvordan du indlæser dine tv-kanaler på et LG.

Læs mere om indlæsning af tv-kanaler på LG

Indlæs dine tv kanaler på dit Panasonic-tv

I denne video kan du se, hvordan du indlæser du dine tv-kanaler på Panasonic.

Læs mere om indlæsning af tv-kanaler på Panasonic

Indlæs dine tv-kanaler på dit Philips-tv

I denne video kan du se, hvordan du indlæser du dine tv-kanaler på Philips.

Læs mere om indlæsning af tv-kanaler på Philips

Hør YouSee Musik på din tv-boks

Har du en tv-boks med en indbygget musik-app, kan du lytte til YouSee Musik på dit tv. Se her, hvordan du gør det.

Læs om YouSee Musik på din tv-boks

Se, hvordan du finder den rigtige AV-kanal på dit tv

Ser du tv, via telefonstikket, kan du her se, hvordan du finder frem til den rette AV-kanal, for at se tv på din boks.

Læs mere om AV-kanal og din tv-boks

Sådan opsætter du din tv-boks (DSL)

Ser du tv fra YouSee via telefonstikket, kan du her se, hvordan du kommer i gang med din tv-boks.

Du kan også følge vores trin guide til opsætning af tv-boksen.

Læs mere om omsætning af din tv-boks

Undgå udfald af signalet på din tv-boks

Se her, hvordan du bedst undgår udfald af signalet på din tv-boks (hvis du ser tv via telefonstikket - DSL).

Læs mere om billede og lyd på din tv-boks

Sådan hører du radio på din tv-boks

I denne video kan du se, hvordan du kan bruge din tv-boks til at høre radio.

Læs mere om radio på din tv-boks