Sådan returnerer du dit udstyr

Ændrer du dit abonnement kan det være, at dit udstyr skal udskiftes eller sendes retur. Her kan du se, hvad du skal være opmærksom på, hvis du skal returnere dit gamle udstyr til os.

Hjælpevideo: Sådan returnerer du dit lånte udstyr til YouSee

Jeg har ændret eller opsagt mit abonnement

Når du har været i kontakt med vores kundeservice og bestilt ændringer på dit abonnement, vil du modtage en ordrebekræftelse.

Sammen med ordrebekræftelsen vil du også modtage et bilag, som forklarer, hvad der skal ske med dit gamle udstyr.

Jeg skal sende udstyr tilbage til YouSee

Hvis du bliver bedt om at returnere udstyr til os, vil du modtage en returlabel, så du ikke selv skal betale for fragten. Du skal dog selv finde en solid papkasse, du kan sende udstyret retur i.

Det er vigtigt, at du husker at sende alle kabler, som du modtog sammen med udstyret.

Der står, at jeg ikke skal sende noget tilbage

Hvis du ikke skal sende udstyret tilbage, kan du vælge at beholde det, eller aflevere det på din nærmeste genbrugsstation.