Dit YouSee More

På disse sider viser vi dig alt, du har brug for at vide, så du kan komme i gang med at bruge dit YouSee more fordelsprogram. Læs om de forskellige fordele, og se hvordan du nemt kan skifte mellem dem.

C More

C More er et univers fyldt med film, serier, børne- og dokumentarprogrammer. Du kan se C More på computer, tablet eller smartphone. Har du en tv-boks fra YouSee, kan du også se indholdet via tv-boksen.

Læs mere om C More

Pling Lite er dit digitale ugeblad

Pling lite – til hele familien

Hver dag får hele familien ny underholdning, videoer, tips og nyheder fra BILLED-BLADET, femina, SØNDAG, Ude og Hjemme, Familie Journal, SE og HØR, Alt om Videnskab, JUNIOR, Mad & Bolig, ELLE, Spis Bedre, IN, Vi Unge, Alt om haven og mange flere.

Læs mere om pling lite

Bookmate bøger

Bookmate er en app, som er propfyldt med et fantastisk udvalg e-bøger og lydbøger på dansk til hele familien. Kataloget rummer mere end 35.000 e-bøger og lydbøger..

Læs mere om Bookmate bøger

Nick Play

Nick Play

Nick Play giver dig underholdning til børn fra Nick Jr. Play (2-6 år) og Nicklodeon Play (6-12 år). Du får adgang til mange timers underholdende tegnefilm og lærerige opgaver for både de mindre og større børn.

Læs mere om Nick Play

YouSee Sikkerhedspakke

YouSee Sikkerhedspakke beskytter din mobil, tablet og pc mod virus og skadelig software.

Du får udgang til sikkerhedsfunktioner som Forældrekontrol, Bankbeskyttelse, Sikker søgning, Antivirus (Virusbeskyttelse), Surfbeskyttelse med mere.

Læs mere om Sikkerhedspakken

YouSee Musik

Du får adgang til over 30 millioner musiknumre direkte på din mobil eller pc.
YouSee Musik har de nye hits og gamle klassikere i alle genrer.

Læs mere om YouSee Musik

Dobbelt data

Med Dobbelt data får du fordoblet den datamængde, du har i dit mobilabonnement. Dobbelt data vil også tilføres dine eventuelle ekstraabonnementer.

Du får automatisk tilføjet den ekstra data på dine YouSee mobil-abonnementer, når du vælger denne fordel.

HelloMind

HelloMind hjælper dig af med problemer som stress, søvnbesvær, overvægt og lavt selvværd. Vælg din behandling, slap af og lyt med hovedtelefoner på. Hellomind hjælper dig med at øge din motivation og livsglæde og igen få kontrol over negative følelser, dårlige vaner og angst.

Læs mere om HelloMind

YouSee Premiere

YouSee Premiere giver dig fri adgang til en udvalgt premierefilm hver måned.

Du kan se filmen lige så mange gange, du vil. Både på mobil, tablet, pc og tv.

Læs mere om YouSee Premiere

Børns Vilkår

Støt Børns Vilkårs arbejde med at stoppe svigt af børn og unge i Danmark. Dit bidrag går direkte til BørneTelefonen og dermed Børns Vilkårs arbejde for at yde direkte og akut rådgivning til børn og unge, der har brug for hjælp.

Læs mere om Børns vilkår

Se, hvordan du skifter dine fordele