Dit YouSee More

På disse sider viser vi dig alt, du har brug for at vide, så du kan komme i gang med at bruge dit YouSee more fordelsprogram. Læs om de forskellige fordele, og se hvordan du nemt kan skifte mellem dem.

C More

C More er et univers fyldt med film, serier, børne- og dokumentarprogrammer. Du kan se C More på computer, tablet eller smartphone. Har du en tv-boks fra YouSee, kan du også se indholdet via tv-boksen.

Læs mere om C More

Pling lite

Læs det sidste nye fra Danmarks bedste ugeblade og magasiner på alle familiens mobiler og tablets. Med pling lite får du og din familie adgang til et bredt og aktuelt udvalg af underholdnings- og livstilsartikler, tips og videoer fra 18 magasiner og ugeblade som f.eks. femina, SE og HØR, ELLE, Mad & Bolig, Vi Unge og mange flere.

Læs mere om pling lite

Bookmate bøger

Bookmate er en app, som er propfyldt med et fantastisk udvalg e-bøger og lydbøger til hele familien. Du får adgang til alle bøger i Bookmates Standard katalog. Kataloget rummer mere end 5.000 e-bøger og lydbøger på dansk samt 20.000 e-bøger og lydbøger på engelsk.

Læs mere om Bookmate bøger

Nick Play

Nick Play

Nick Play giver dig underholdning til børn fra Nick Jr. Play (2-6 år) og Nicklodeon Play (6-12 år). Du får adgang til mange timers underholdende tegnefilm og lærerige opgaver for både de mindre og større børn.

Læs mere om Nick Play

YouSee Sikkerhedspakke

YouSee Sikkerhedspakke beskytter din mobil, tablet og pc mod virus og skadelig software.

Du får udgang til sikkerhedsfunktioner som Forældrekontrol, Bankbeskyttelse, Sikker søgning, Antivirus (Virusbeskyttelse), Surfbeskyttelse med mere.

Læs mere om Sikkerhedspakken

YouSee Musik

Du får adgang til over 30 millioner musiknumre direkte på din mobil eller pc.
YouSee Musik har de nye hits og gamle klassikere i alle genrer.

Læs mere om YouSee Musik

Dobbelt data

Med Dobbelt data får du fordoblet den datamængde, du har i dit mobilabonnement. Dobbelt data vil også tilføres dine eventuelle ekstraabonnementer.

Du får automatisk tilføjet den ekstra data på dine YouSee mobil-abonnementer, når du vælger denne fordel.

YouSee Premiere

YouSee Premiere giver dig fri adgang til en udvalgt premierefilm hver måned.

Du kan se filmen lige så mange gange, du vil. Både på mobil, tablet, pc og tv.

Læs mere om YouSee Premiere

Børns Vilkår

Støt Børns Vilkårs arbejde med at stoppe svigt af børn og unge i Danmark. Dit bidrag går direkte til BørneTelefonen og dermed Børns Vilkårs arbejde for at yde direkte og akut rådgivning til børn og unge, der har brug for hjælp.

Læs mere om Børns vilkår

Se, hvordan du skifter dine fordele