Dit YouSee More

På disse sider viser vi dig alt, du har brug for at vide, så du kan komme i gang med at bruge dit YouSee more fordelsprogram. Læs om de forskellige fordele, og se hvordan du nemt kan skifte mellem dem.

YouSee More er et fordelsprogram, hvor du får adgang til et katalog med fordele, hvis du har minimum 2 produkter hos YouSee.
Nogle produkter er ikke adgangsgivende til fordelsprogrammet lige nu, men vi føjer løbende flere produkter til. Der kan maksimalt vælges 9 fordele. Læs mere om, hvilke produkter, der giver adgang til fordelsprogrammet her, eller ring til os på 70 70 40 40 og hør mere.

Jo flere produkter du har, des flere fordele får du.
Se, hvordan det er muligt for dig at få YouSee More fordele, og hvordan du får endnu flere fordele.
Med YouSee More får du en bred vifte af fordele. Du kan blandt andet vælge mellem e-bøger, musik, film, dobbelt mobildata og meget andet. Hvor mange fordele du kan vælge afhænger af, hvor mange produkter du har hos YouSee.

Hver 30. dag kan du skifte dine fordele, hvis du har lyst til at afprøve en af de andre spændende fordele.

Se, hvordan du skifter dine fordele

Alle fordelene kan bruges på både mobil, tablet og pc. Og flere af dem kan bruges offline.

For at kunne bruge YouSee More, skal du være tilmeldt elektronisk kommunikation, da al information som for eksempel brugernavne og adgangskoder bliver sendt til din mail.