Dit YouSee More

På disse sider viser vi dig alt, du har brug for at vide, så du kan komme i gang med at bruge dit YouSee more fordelsprogram. Læs om de forskellige fordele, og se hvordan du nemt kan skifte mellem dem.

Skift dine fordele

Du skifter dine fordele ved at logge ind på selvbetjeningen Mit YouSee. Har du glemt dit login til Mit YouSee, klikker du på ‘Glemt login’, så sender vi dine loginoplysninger til dit mobilnummer eller din mail.
Har du ikke et YouSee Login, kan du oprette et login her

Når du er logget ind på Mit YouSee, klikker du på YouSee More i menuen til venstre.

venstre menu markering omkring yousee more

På næste side kan du se, de fordele du allerede har valgt, og hvornår du kan skifte fordelen ud.

Klik på Skift fordel, for at se, hvilke fordele du kan skifte til.

Se dine eksisterende YouSee More fordele på Mit YouSee

Her kan du klikke på ikonet for at læse mere om de forskellige fordele.

Når du er klar til at skifte fordelen, klikker du på Vælg fordel.

Her udskifter du dine YouSee More fordele på Mit YouSee

På næste klikker du på Bekræft for at skifte din eksisterende fordel ud med en ny.

Klik på bekræft for at skifte YouSee More fordel

Du kan skifte dine YouSee More fordele hver 30 dag. Inde på Mit YouSee kan du se, hvordan og hvornår du kan udskifte dine fordele. Inde på Mit YouSee er der en tæller, der viser, hvornår du kan skifte de enkelte fordele.

Når du har skiftet en fordel, vil den træde i kraft i løbet af 5 minutter.

Se, hvornår du kan skifte dine YouSee More fordele