Gebyrer og engangsbetalinger

Her på siden kan du se en oversigt over gebyrer og engangsbetalinger, når du har et abonnement hos YouSee. Engangsbetalinger dækker eksempelvis over installation af udstyr og teknikerbesøg. Gebyrer dækker eksempelvis over genåbning af abonnement og bestilling af nyt simkort.

Engangsbetalinger for Bredbånd via antennestikket (coax)

Pris i kr.

Oprettelse 299
Forsendelse 99
Teknikerinstallation 599
Ekstra kabeludtræk ud over 15 m. i forbindelse med teknikerinstallation pr. meter 55
Stiketablering (ekskl. gravning på egen grund) 300
Gravning pr. meter, hvis der ikke er installeret stik i huset 375
Skift til lavere bredbåndshastighed 99

Engangsbetalinger for Bredbånd via telefonstikket (DSL)

Pris i kr.

Oprettelse 299
Forsendelse 99
Teknikerinstallation 599
Pair bonding installation 999
Ekstra kabeltræk ud over 15 m. i forb. m. tv installation - pr. /meter
55
Installation af første stikkontakt (NTP stikkontakt) 200
Installation af ekstra stikkontakt (3-polet stikkontakt) 325
Tillægsafgift ved levering som kræver gravning* 1240
Skift til lavere bredbåndshastighed 99

Engangsbetalinger for Bredbånd via fiber

Pris i kr.

Oprettelse 299
Forsendelse 99
Teknikerinstallation 599
Ekstra kabeltræk ud over 15 m. i forb. m. teknikerinstallation - pr. /meter 55
Fiberetablering (inkl. 30 meter gravning nærmeste husmur)
999
Gravning pr. meter udover 30 meter 399
Skift til lavere bredbåndshastighed 99

Generelle gebyrer

Pris i kr.

Automatisk Kortbetaling 0
Betalingsservice (Nets)** 9,75
Manuel betaling (girokort)** 49
Gebyr for kopi af regning 49
Rykkergebyr (ved manglende betaling)
Beløbet er momsfrit
100
Genåbningsgebyr (efter restancelukning) 200
Teknikerbesøg - forgæves
550
Startgebyr for teknikerbesøg i hverdage kl. 8:00-16:00 550

* Gælder kun ved levering af den første linje til sædvanlige adresser, og kun hvis vores omkostninger ved leveringen ikke overstiger 6.000 kr. inkl. moms. Ved levering af linje nr. 2 og leveringer, hvor omkostningerne overstiger 6.000 kr., skal du kontakte os for oplysninger om prisen.

** Undgå betalingsgebyr – tilmeld din regning til Automatisk Kortbetaling