Sådan finder du navn og adgangskode til dit wi-fi

Når du har wi-fi hos YouSee, er din forbindelse som standard sikret med en adgangskode, så andre ikke kan bruge dit wi-fi uden din tilladelse. Adgangskoden kaldes også din netværksnøgle eller WPA-kode.

Du kan finde din adgangskode på mitwifi.dk og Mit YouSee. Om du bruger det ene eller det andet afhænger af, om du er inden eller uden for hjemmet:

• Er du på adressen, hvor dit bredbånd er installeret, kan du bruge mitwifi.dk. Her har du ikke brug for dine login-oplysninger
  • Er du ikke på adressen, hvor dit bredbånd er installeret, kan du bruge både mitwifi.dk og Mit YouSee. Her skal du bruge dine login-oplysninger

Find din adgangskode på mitwifi.dk

1. Gå til MitWifi.dk
  2. Navn og adgangskode til dit wi-fi står i felterne Navn (SSID) og Nøgle under Trådløst netværk
Gå til mit Wifi.dk. Under punktet Trådløst netværk finder du koden til dit Wi-Fi under punktet Nøgle

Find din adgangskode på Mit YouSee

1. Log ind på Mit YouSee

2. Klik på Mit bredbånd

Log på Mit YouSee og klik på Mit bredbånd

3. Klik på Trådløst netværk (wi-fi kode) i menuen til venstre

4. Navn og adgangskoden til dit Wi-Fi står i felterne Netværksnavn (mit wifi) og Netværksnøgle (adgangskode)

Vælg Trådløst netværk (WiFi kode) og find så din kode under menupunktet Netværksnøgle (adgangskode)