Hvordan genstarter eller nulstiller jeg mit modem?

Genstart

Hvornår skal jeg genstarte modemet? Du skal genstarte dit modem, når du har problemer med din internetforbindelse, oplever lav hastighed eller ikke kan få forbindelse til modemet.

1. Sluk dit modem, enten på knappen bagpå eller trække strømstikket ud.
  2. Vent 10-15 sekunder.
  3. Tænd dit modem igen, enten ved at trykke på knappen eller ved at sætte strømstikket i på ny.
  4. Afvent at modemet starter op og får forbindelse. Der kan gå et par minutter, før den er klar.

Sagem Fast 3890SC

Nulstil

Hvornår skal jeg nulstille mit modem? Det kan være nødvendigt at nulstille dit modem til fabriksindstillingerne, hvis du har genstartet modemmet, uden at problemet blev løst.

Sådan gør du

1. Find nulstillings-knappen i en fordybning på dit modem.
  2. Tryk den ind og hold den inde i 15 sekunder med en kuglepen eller en anden spids genstand. Bemærk at dit YouSee modem skal være tændt.
  3. Dit modem starter nu op igen og gendanner fabriksindstillingerne, der står i bunden af eller bag på dit modem. Det kan tage nogle minutter.

Nulstillings-knappen på dit modem:

Løste det ikke dit problem?

Du kan finde hjælp til de mest almindelige problemer nedenfor.

Gode råd til wi-fi og placering af router

Har du ingen eller dårlig internetforbindelse

Eller du kan kontakte kundeservice