Hvordan genstarter jeg mit modem?

Det lyder for nemt til at være rigtigt. Men i mange tilfælde er det nok at genstarte din Sagem F@st 3890, hvis forbindelsen til internettet er røget.

I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt at nulstille/resette boksen – har du f.eks. ændret på indstillingerne og efterfølgende mistet eller glemt dit brugernavn og/eller adgangskode til dit wi-fi, så kan en nulstilling hjælpe med at gendanne til fabriksindstillingerne, så de ændringer du måtte have lavet vil bliver nulstillet.

Genstart boksen

Hvornår skal jeg genstarte router? Du skal genstarte din router, når du har problemer med din internetforbindelse, oplever lav hastighed eller ikke kan få forbindelse til routeren.

1. Sluk din router, enten på knappen bagpå eller trække strømstikket ud.
  2. Vent 10-15 sekunder.
  3. Tænd din routeren igen, enten ved at trykke på knappen eller ved at sætte strømstikket i på ny.
  4. Afvent at boksen starter op og får forbindelse. Der kan gå et par minutter, før den er klar.

Nulstil/reset boksen

Hvornår skal jeg nulstille min router? Det kan være nødvendigt at nulstille routeren til fabriksindstillingerne, hvis du har genstartet routeren, uden at problemet blev løst. Du skal også nulstille, hvis du har ændret på indstillinger som f.eks. netværksnøgle og adgangskode til Sagem F@st 3890, men har glemt de nye indstillinger.

Bemærk! Ved nulstilling fjernes alle ændringer du har foretaget i routeren fuldstændig. Efter nulstilling vil netværksnavn (SSID) og krypteringsnøgle (WPA/WPA2 passphrase) blive stillet tilbage til det, der står i bunden af eller bag på din router.

Sådan gør du

1. Find nulstillings-knappen (markeret med Reset) i en fordybning på din router.
  2. Tryk den ind og hold den inde i 15 sekunder med en kuglepen eller en anden spids genstand. Bemærk at din YouSee router skal være tændt.
  3. Din router starter nu op igen og gendanner fabriksindstillingerne, der står i bunden af eller bag på din router. Det kan tage nogle minutter.

Løste det ikke dit problem?

Du kan finde hjælp til de mest almindelige problemer nedenfor.

Gode råd til wi-fi og placering af router

Har du ingen eller dårlig internetforbindelse

Eller du kan kontakte kundeservice