Hvordan genstarter eller nulstiller jeg mit modem?

Nogle gange kan det være nødvendigt at genstarte dit Netgear CG3700 modem, hvis du oplever problemer med at komme på nettet.

I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt at nulstille/resette modemet – har du f.eks. ændret på indstillingerne og efterfølgende mistet eller glemt dit brugernavn og/eller adgangskode til dit wi-fi, så kan en nulstilling hjælpe med at gendanne til fabriksindstillingerne, så de ændringer du måtte have lavet vil bliver nulstillet.

Genstart

Hvornår skal jeg genstarte mit Netgear modem? Du skal genstarte dit modem, når du har problemer med din internetforbindelse, oplever lav hastighed eller ikke kan få forbindelse til modemet.

1. Sluk modemet, enten på knappen bagpå eller trække strømstikket ud.
  2. Vent 10-15 sekunder.
  3. Tænd modemet igen, enten ved at trykke på knappen eller ved at sætte strømstikket i på ny.
  4. Afvent at dit Netgear modem starter op og får forbindelse. Der går et par minutter, før der er forbindelse. Der kan gå op til 20 minutter.

Nulstil/reset

Hvornår skal jeg nulstille mit modem? Det kan være nødvendigt at nulstille modemet til fabriksindstillingerne, hvis du har genstartet modemet, uden at problemet blev løst. Du skal også nulstille, hvis du har ændret på indstillinger som f.eks. netværksnøgle og adgangskode til Netgear CG3700, men har glemt de nye indstillinger.

Bemærk! Ved nulstilling fjernes alle ændringer du har foretaget i modemet fuldstændig. Efter nulstilling vil netværksnavn (SSID) og krypteringsnøgle (WPA/WPA2 passphrase) blive stillet tilbage til det, der står i bunden af eller bag på din router.

Sådan gør du

1. Find nulstillings-knappen (markeret med Reset) i en fordybning på din Netgear CG3700.
  2. Tryk den ind og hold den inde i 15 sekunder med en kuglepen eller en anden spids genstand. Bemærk at dit YouSee modem skal være tændt.
  3. Din Netgear CG3700 starter nu op igen og gendanner fabriksindstillingerne, der står i bunden af eller bag på dit modem. Det kan tage nogle minutter.

Løste det ikke dit problem?

Du kan finde hjælp til de mest almindelige problemer nedenfor.

Gode råd til wi-fi og placering af router

Har du ingen eller dårlig internetforbindelse

Eller du kan kontakte kundeservice