Vælg medie

Hvordan vil du foretrække at få hjælp?

Hvordan optimerer jeg min forbindelse?

1. Placér dit modem højt og frit
    Dit modem er mest effektiv, hvis den kan sende og modtage de trådløse signaler så uhindret som muligt. Derfor er det en dårlig ide at placere dit modem i skabe bag møbler eller lignende.

Sæt det frit tilgængeligt et så centralt sted i boligen som muligt, og få det gerne op i højden.

2. Brug den hurtigste netværkskanal
    Din forbindelse kan blive langsom, hvis flere bruger den samme trådløse netværkskanal som dig. Derfor har vi lavet en genvej, så du nemt kan få din router til at finde den hurtigste kanal.

1. Log ind på Mit YouSee eller gå i Mit  YouSee appen og gå til Bredbånd.
    2. Tryk på knappen Start optimering.
    3. Dit modem genstarter og finder automatisk den bedste netværkskanal lige nu.

Læs mere om, hvordan du booster dit bredbånd
  3. Forstærk signalet med en Wi-Fi Extender
    Har du områder i din bolig, hvor du ikke har fuld dækning? Så kan en Wi-Fi Extender forstærke signalet og sikre dig bedre trådløs dækning overalt. Du kan købe en YouSee Wi-Fi Extender i din lokale YouSee butik eller ved at kontakte Kundeservice.

Læs mere om YouSee Wi-Fi Extender
  4. Brug helst netværkskablet
    Selvom de fleste af os foretrækker den trådløse forbindelse, får du den bedste og mest stabile forbindelse ved tilslutte dine enheder med kabel.

Du kan med fordel forbinde computere, tv-bokse, smart-tv, spillekonsoller og musikanlæg til routeren med et netværkskabel. Så er der færre elektroniske enheder til at dele den begrænsede trådløse netværkskapacitet.

5. Flyt andet trådløst udstyr
    Sørg for, at dit modem ikke står i nærheden af andet trådløst udstyr, fx musikanlæg, trådløse telefoner, babyalarmer, mikroovne og lignende. Det kan nemlig forstyrre din trådløse wi-fi-forbindelse.

6. Udskift dit modem
    - Har du et ældre modem uden 5 Ghz frekvens, kan du med fordel skifte den ud med en ny.
    - Herefter vil du med stor sandsynlighed få en hurtigere og mere stabil trådløs forbindelse.
    - Du kan bestille en ny router hos os på 70 70 40 40.
  7. Brug 5Ghz frekvensen
    Nyere modemmer understøtter både 2,4 og 5 Ghz. 5 Ghz frekvensen er hurtigere ved kortere afstande og der er færre brugere. Derfor bør 5 Ghz frekvensen altid vælges på udstyr, som understøtter dette.

8. Er der stadig problemer - så ring til os
    Ring til os på 70 70 40 40.
    Vi sidder klar til at hjælpe dig alle dage kl. 8–20.

Vi kan fx tjekke, om signalerne til din bolig er i orden. Er de ikke det, er det en fejl, og vi kan booke tid til et teknikerbesøg.

Læs mere om teknikerbesøg