Hjælp til internet

Hvordan forbedrer jeg mit wi-fi?

1. Placér modemmet, så det fanger det trådløse signal
    De trådløse signaler skal kunne sendes og modtages så uhindret som muligt for at være mest effektive. Så det er bedst, at du ikke placerer dit modem i skabe, bag møbler eller lignende. Få det op i højden og placeret så centralt som muligt i boligen.
    Placering af router
  2. Boost dit trådløse netværk
    Med knappen Start optimering på Mit YouSee kan du nemt optimere din wi-fi-forbindelse. Hastigheden på din wi-fi forbindelse kan nemlig være påvirket af, at flere i området bruger samme trådløse netværkskanal. Og når du klikker på knappen, vil dit modem automatisk genstarte og finde den mest optimale netværkskanal lige nu.
    Læs mere om, hvordan du booster dit trådløse netværk
    Boost dit trådløse netværk
  3. Brug en WiFi Booster
    Der kan være flere årsager til et forringet wi-fi signal i hjemmet, men med en WiFi Booster, kan du opnå bedre trådløs dækning i områder af hjemmet som ikke har fuld dækning. Du kan købe en WiFi Booster via Mit YouSee, i din lokale YouSee butik eller ved at kontakte Kundeservice.
    Læs mere om WiFi Booster Brug en YouSee Wi-Fi Extender
  4. Brug netværkskablet hvis muligt
    Du får den bedste og mest stabile forbindelse, hvis du kan tilslutte pc'er, tv-bokse, Smart-TV, spillekonsoller og musikanlæg med et netværkskabel. Det betyder, at færre elektroniske enheder skal dele den begrænsede trådløse netværkskapacitet.  Brug netværkskablet hvis muligt
  5. Flyt andet trådløst udstyr
    Sørg for, at dit modem ikke står i nærheden af andet trådløst udstyr, eksempelvis musikanlæg, trådløse telefoner, babyalarmer, mikroovne og lignende. Andet trådløst udstyr kan nemlig forringe din trådløse wi-fi forbindelse.
    Flyt andet trådløst udstyr
  6. Udskift dit modem
    Har du et ældre modem, der ikke kan trække høje hastigheder, og har det ikke 5 Ghz frekvens, kan du med fordel skifte det ud med et nyt. Skifter du dit modem, vil du med stor sandsynlighed få en hurtigere og mere stabil trådløs forbindelse. Du kan bestille et nyt modem hos YouSee på 70 70 40 40.
    Udskift din router
  7. Brug 5Ghz-frekvensen
    Nyere modem understøtter både 2,4 og 5 Ghz. 5 Ghz frekvensen er hurtigere ved kortere afstande og der er færre brugere. Derfor bør 5 Ghz frekvensen altid vælges på udstyr, som understøtter dette.
    Brug 5Ghz frekvensen
  8. Få hjælp over telefonen
    Bliver din trådløse forbindelse ikke hurtigere og mere stabil ved hjælp af ovenstående tips, kan YouSee's kundeservice tjekke om signalerne til afleveringspunktet i dit hus er i orden. Er de ikke det, bliver det betragtet som en fejl, og vores medarbejdere booker sammen med dig et teknikerbesøg.
    Læs mere om teknikerbesøg Få hjælp over telefonen