Hvorfor måler jeg ikke den hastighed, jeg betaler for?

De mest almindelige grunde er:

• Du har målt forbindelsen, mens du var på wi-fi.

• Der er flere enheder koblet på forbindelsen – og dermed også flere enheder, der deler hastigheden

• At dine enheder er gamle, eller bruger gammelt software.

Det gør en forskel, om du tester via wi-fi eller kabel

Du vil som regel måle en lavere forbindelse, når du er på wi-fi, end hvis du har forbundet din computer med kabel til routeren. Det er, fordi det trådløse signal let bliver påvirket af udefrakommende faktorer. Her kan du læse mere om, hvordan du får den bedste wi-fi-forbindelse.