Sådan får du den bedste wifi-forbindelse

Hvis din forbindelse er helt afbrudt, skal du først følge rådene her.

Hvis det er dit wi-fi der driller, så kig med her.

Selv om din forbindelse er god, kan en optimering være med til at holde din forbindelse stabil, hurtig og pålidelig.

De fysiske rammer omkring din router er vigtige, og indstillingerne skal der også være styr på.

Her kan du se, hvordan du får begge dele til at spille.

De fysiske rammer

For at opnå den bedste wifi-forbindelse er her 4 gode råd:

1. Det vigtigste er, at din router står frit. Jo mere det trådløse signal skal igennem, jo langsommere går det.

2. Din router skal helst stå 120 cm. over gulvet, for at dit wifi-signal er så stærkt som muligt.

3. Sørg for, at routeren ikke står tæt op ad andet elektronisk udstyr. Fx kan både babyalarmer, musikanlæg og mikrovne forstyrre dit trådløse signal.

4. Hvis din router ikke kan stå frit, eller forbindelsen stadig er dårlig , har du muligvis brug for en Mesh-node.

Indstillinger

Log ind i Mit YouSee,
og vælg Bredbånd

Mine abonnementer Bredbånd

Vælg Optimér dit WiFi.

Optimer dit Wifi

Nu bliver din netværkskanal sat til auto.
Det betyder, at din router automatisk finder den bedste netværkskanal, og giver dig det bedste wifi.

Åbn Mit YouSee-appen, og vælg  Bredbånd.

Mit yousee app bredbånd

Vælg  Optimér dit wifi.

Mit yousee app optimer

Nu bliver din netværkskanal sat til auto.
Det betyder, at din router automatisk finder den bedste netværkskanal, og giver dig det bedste wifi.

Dit modem blev opdateret app