Hvordan optimerer jeg nemt mit wi-fi?

Det trådløse signal bliver sendt ud via trådløse netværkskanaler. Er der mange brugere på samme kanal, kan din wi-fi-forbindelse blive langsom eller falde ud. Derfor har vi lavet en optimeringsfunktion, der på et øjeblik kan sikre, at du bruger den hurtigste kanal hver gang.

Brug den bedste kanal – hver gang

• Optimeringsfunktionen får nemt dit wi-fi til at gensarte og hoppe over på den hurtigste kanal.

• Når du først har aktiveret funktionen, skal du blot genstarte dit modem, hvis det igen bliver langsomt. Så finder det automatisk den hurtigste kanal.

• Du finder optimeringsfunktionen i YouSee appen og på selvbetjeningen Mit YouSee – se hvor i teksten herunder.

Find din optimeringsknap på Mit YouSee

1. Gå til Mit YouSee.

2. Klik på Bredbånd.

3. Scroll ned til Optimér dit trådløse netværk

4. Klik på Start optimering.

5. Din netværkskanal bliver sat til Auto, og modemmet finder den bedste netværkskanal.

Find din optimeringsknap på Mit YouSee appen

1. Gå ind på Mit YouSee appen. Eller se, hvordu henter appen.

Tryk på bredbånd for at optimere dit wifi på Mit yousee appen

2. Vælg Bredbånd.

Tryk på start optimering for en bedre wifi oplevelse

3. Vælg Indstillinger og hvorefter Optimér dit trådløse netværk i toppen.

Start boost af din wi-fi forbindelse hos youSee

3. Tryk på Start Optimeringen.

Andre tips til at optimere din forbindelse

Der kan være andre ting, der forstyrrer dit wi-fi-signal. Det kan fx være andre trådløse apparater eller for lang afstand mellem computer og modem.

Få syv gode råd om, hvordan du får en bedre internetforbindelse.