Hvordan sætter jeg netværkskanalen til auto?

Når du er på nettet via din wi-fi-forbindelse, bliver det trådløse signal sendt ud via bredbåndskanaler. Hastigheden på dit wi-fi kan påvirkes, hvis flere i området bruger samme bredbåndskanal. Det kan nedsænke hastigheden, eller du kan opleve helt at miste forbindelsen.

Har du et trådløst modem fra YouSee, er bredbåndskanalen fra start sat til Auto. Det betyder, at modemmet selv finder den kanal, der giver dig den hurtigste og mest stabile forbindelse. Oplever du problemer med hastigheden, skal du slukke og tænde dit modem, og så vil det selv opdatere og skifte til den bedste kanal.

Er du i tvivl om, hvorvidt bredbåndskanalen står på Auto, så kan du tjekke det på Mit YouSee. For at få adgang, skal du bruge dine login-oplysninger.

Sådan skifter du wi-fi kanal

1. Gå til Mit YouSee.

2. Klik på Bredbånd.

Vælg menupunktet Bredbånd

3. Scroll ned til Dit trådløse netværk. Du kan nu se, hvilken netværkskanal din wi-fi-forbindelse bruger. Og du kan skifte den.

4. Du kan også klikke på Start optimeringen nederst på siden. Så vil din netværkskanal blive skiftet til Auto. Så finder modemmet selv den optimale netværkskanal til dig.

Det er en god idé at optimere dit wi-fi løbende. Der kan nemlig ske ændringer i, hvilke netværkskanaler, dine omgivelser bruger til deres trådløse forbindelser. Så oplever du ustabilt eller langsomt wi-fi, er det en god idé at trykke på Start optimering-knappen igen.

Du kan også genstarte dit modem. Så vil det igen vælge den bedste netværkskanal til dig.

Se. hvordan du genstarter dit modem

Automatisk opdatering af netværkskanal