Hvordan optimerer jeg mit trådløse netværk?

Når du er på nettet via din wi-fi-forbindelse, bliver det trådløse signal sendt ud via trådløse netværkskanaler.
Hastigheden på dit wi-fi kan påvirkes, hvis flere i området bruger samme netværkskanal. Det kan nedsænke hastigheden, eller du kan opleve helt at miste forbindelsen.

Det kan du afhjælpe ved bruge vores optimeringsknap Start optimering på Mit YouSee. Når du bruger funktionen, vil dit modem automatisk genstarte og finde den mest optimale netværkskanal.

Knappen kan du finde både på Mit YouSee og på Mit YouSee appen.

Oplever du en anden gang, at dit wi-fi bliver lidt sløvt,  kan du igen bruge Start optimering eller genstarte dit modem, bare ved at slukke modemmet og tænde det igen. Så går modemmet igen ind og finder den bedste netværkskanal til dig.

Sådan booster du dit wi-fi

På Mit YouSee

1. Gå til Mit YouSee.

2. Klik på Bredbånd.

3. Scroll ned til Optimér dit trådløse netværk

4. Klik så på knappen Start optimering. Så vil din netværkskanal blive skiftet til Auto. Og modemmet finder nu den trådløse netværkskanal, der er mest optimal lige nu og her.

På Mit YouSee appen

Hvis du henter Mit YouSee appen, kan du meget nemt optimere dit wi-fi.

Se her, hvordan du henter Mit YouSee appen

1. På Forsiden af appen trykker du på Bredbånd.

2. Herinde trykker du på Optimér dit trådløse netværk i toppen.

3. Og som det sidste trykker du på Start Optimeringen.

Andre årsager til sløvt wi-fi

Der kan selvfølgelig også være andre ting, der kan forstyrre dit wi-fi signal. For eksempel afstanden mellem din pc og dit modem. Er dit modem placeret i stueetagen og bruger du wi-fi på første-salen eller i kælderen, så er det ikke sikkert, at dit modem kan sende signalet så langt. Men der er også råd at hente i det tilfælde.

Vi har samlet en håndfuld gode råd omkring, hvordan du kan få et mere stabilt internet derhjemme.

Læs vores råd om bedre internetforbindelse