Få stabilt wifi i hele hjemmet med et mesh-netværk!

Oplever du at dit wifi-signal forsvinder, når du bevæger dig ned i kælderen eller besøger toilettet? Så skyldes det formentlig, at din router har udfordringer med at sende wifi-signalet ud i hele hjemmet. Måske bor du i et stort hus, har flere etager, eller vægge lavet af beton? Alle disse faktorer påvirker kvaliteten af dit wifi-signal, men med YouSee Mesh kan du sørge for, at dit wifi når ud i hver en krog!

Bestil internet fra YouSee

YouSee Mesh giver dig fantastisk dækning overalt

Mesh er en banebrydende teknologi, der giver dig hurtigt og stabilt wifi – uanset hvor stort dit hjem er. Ved hjælp af såkaldte mesh-noder får du et trådløst netværk, som sikrer dig et stærkt wifi-signal i alle boligens kroge. Det er ikke bare smart, men også supernemt at sætte op. Du skal nemlig ikke gøre andet end at placere noderne, der hvor du gerne vil have dem. Og når de er aktiveret, bliver de helt automatisk forbundet til din router, og så er dit mesh-netværk klar.

Derfor er et mesh-netværk bedre end et traditionelt netværk

Mesh-netværket optimerer signalet og dirigerer datamængden hen, hvor der er mest brug for den, så man undgår forstyrrelser og forsinkelser. Så sidder børnene og gamer ovenpå, mens forældrene blot tjekker mails nedenunder, vil YouSee Mesh sende båndbredden op til børnene, hvor dataforbruget er størst.

Hvor mange mesh-noder skal jeg bruge?

Halter signalet i nogle af hjemmets rum, kan du nemt udvide dit wifi med mesh-noder. Som noget unikt hos YouSee, har vi allerede indbygget den første mesh-node direkte i routeren, så den er mesh-ready. Det betyder, at du skal bruge en mesh-node mindre end hos de fleste andre udbydere. Og bestiller du mindst 1.000 Mbit er YouSee Mesh inkluderet. Ved lavere hastigheder koster hver mesh-node 19 kr./md.

Se tilbud

Sådan placerer du dine mesh-noder

Som udgangspunkt skal du placere din YouSee Mesh-node 6-8 meter fra din router. Har du behov for flere mesh-noder, bør du placere dem i hvert sit rum, og har du en bolig i to plan, bør du placere en node på hver sin etage. Opsætning af mesh-noder er gjort legende let med vores smarte app Mit Internet, som trin for trin guider dig i mål.

Tre grunde til, at YouSee Mesh er en virkelig god idé

1. Mesh-netværket sørger automatisk for at sende wifi-signalet derhen i hjemmet, hvor du har mest brug for det.

2. Din YouSee router indeholder allerede én mesh-node, så du har kun brug for en node yderligere for at lave et mesh-netværk.

3. En mesh-node er lille, men er super-effektiv og du kan placere den lige, hvor du vil. Og så er det super nemt at tilslutte den via Mit Internet-appen. Efter første tilslutning forbinder den sig automatisk til routeren.

Værd at vide om YouSee Mesh

Et mesh-netværk er en gruppe af enheder, fx wifi-routere, der er opkoblet til internettet og fungerer som ét samlet netværk. Dette giver dit hjem flere kilder til forbindelse i stedet for kun en enkelt router. Mesh er således næste generations trådløse hjemmenetværk, som sikrer dig en hurtig og stabil internetforbindelse i hele dit hjem.

Når du er på jagt efter et mesh-netværk, er der et væld af både udbydere, brands og produkter at vælge mellem. Ofte sælges mesh-systemer som færdiglavede pakker med eller uden internet inkluderet. Priserne på de enkeltstående systemer kan variere meget og rangerer fra 900 kr. til over 5000 kr.

Med Yousee Mesh får du både netværk og mesh-noder i en samlet pakke. Ønsker du derfor et enkelt og overskueligt system, kan Yousee Mesh være et godt valg, hvis du ønsker en effektiv internetforbindelse i alle hjemmets kroge.

En wifi-extender fungerer ved at udvide det trådløse netværk, der kommer fra routeren. Jo længere væk extenderen kommer fra routeren, des svagere bliver signalet. Hvor den traditionelle wifi extender kun taler sammen med denne ene router, så består et mesh-netværk af en række routere, der alle er forbundet og sammen sikrer et stabilt og kraftfuldt signal.

Et mesh-netværk er derudover et intelligent system. Mesh-noderne sørger sammen for at optimere signalet og dirigere datamængden hen, hvor der er mest brug for den. Du kan derfor bevæge dig rundt i hele dit hjem uden frygt for at miste forbindelsen.

Har du problemer med, at dit wifi-signal forsvinder i bestemte områder af dit hjem, så er mesh formodentligt det helt rigtige valg for dig. Et mesh-netværk er ideelt til store hjem, samt huse og bygninger med vægge i fx beton eller mursten, der ligeledes kan hindre signalet. Har du et hus eller lejlighed med flere etager eller en sjov planløsning, kan et mesh-netværk også bidrage til et bedre wifi-signal i hele hjemmet.

Er du fortsat i tvivl, om mesh er den rigtige løsning for dig, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Når du skal opsætte dit mesh-netværk, har du brug for en router og en eller flere mesh-noder. Vælger du Yousee Mesh er den første mesh-node indbygget i routeren, og med blot én mesh-node kan du derfor skabe et mesh-netværk.

Du skal som udgangspunkt placere din mesh-node 6-8 meter fra din router. Hvis dit hjem har behov for flere mesh-noder, bør du placere dem i hvert sit rum. Har din bolig flere etager, anbefaler vi, at du placerer en mesh-node på hver etage.

Ved opsætning af dit mesh-netværk kan vores smarte app Mit Internet guide dig trin for trin i opsætning og placering af dine mesh-noder. Og er du usikker på, hvor mange mesh-noder du egentlig har brug for, kan du tage vores test og få svaret.

Når du tilslutter 3. parts mesh-noder til din YouSee router, vil du stadigvæk være dækket af routerens indbyggede sikkerhed på alle din devices.

Du vil dog ikke kunne gøre brug af Mit Internet-app’ens fordele og funktioner, såsom at opsætte mesh-netværket gennem app’en, se hastigheder, lave gæstenetværk mm. med 3. parts mesh-noder.