Hvordan vil du have hjælp?

Hvad er YouSee WiFi Extender?

Der kan være flere grunde til et dårligt signal i hjemmet. Med en YouSee WiFi Extender kan du få bedre trådløs dækning i de områder af hjemmet, som ikke har fuld dækning.

Der kan dog også være nogle årsager til dårlig signal, som YouSee WiFi Extender ikke kan løse.

Du kan læse mere om, hvordan du løser problemet med ustabil eller ingen internetforbindelse her.

Skal du installere din WiFi Extender?

Tekniske specifikationer

YouSee WiFi Extender kommer med den nyeste wi-fi-standard på markedet – 2,4 og 5 GHz AC. Det øger stabiliteten og forbedrer rækkevidden på dit trådløse signal. De fleste modemmer og extendere bruger kun 2,4 GHz-frekvensbåndet, mens extenderen fra YouSee også bruger det bredere og bedre 5 GHz-frekvensbånd.

Det giver dig et trådløst signal, som er mindre påvirket af forstyrrelser. Desuden kan du sætte denne enhed op i dit hjem lige der, hvor du har størst problemer med wi-fi-signalet.

Du kan både bruge YouSee WiFi Extender som wi-fi repeater eller som wi-fi acces point (AP). En wi-fi repeater er en relæstation eller forlænger, der kan videresende det trådløse signal. Den opsamler det trådløse netværk og laver et nyt trådløs netværk. Som wi-fi acces point bliver extenderen kablet sammen med routeren. Dermed bliver den fulde wi-fi-båndbredde tilgængelig på det nye sted.

Tekniske specifikationer for YouSee WiFi Extender

Generelt

Dual band 11ac  - 2x2 MIMO
   Understøtter AP og repeater mode

WiFi interface

802.11a/b/g/n/ac

Hastighed

5GHz: Up to 866.7Mbps
   2.4GHz: Up to 300Mbps

LAN

1 x 10/100Mbps LAN Port

Security

WPA/WPA2-PSK(AES), WPA-PSK(AES)
   WPA2-PSK(AES)
   WEP64bit, WEP128bit

Wifi Extender

YouSee WiFi Extender transmitterer ved en frekvens på 5 GHz. Det gør, at wi-fi-signalet er mindre påvirket af eksempelvis wi-fi fra naboer. Nogle enheder er dog ikke klar til den hurtige frekvens på 5 GHz. Derfor kan YouSee WiFi Extender også forbinde enheder på 2,4 GHz, så de ældre enheder også kan drage fordel af det forbedrede signal.

Vi anbefaler, at du forbinder dit YouSee modem til YouSee WiFi Extender med et ethernet-kabel. Det vil nemlig give dig en hurtigere trådløs forbindelse fra dine enheder til extenderen.

Du kan købe YouSee Wi-Fi Extender i din lokale YouSee butik eller ved at kontakte Kundeservice.