YouSee WiFi Booster kommer i to varianter. En kasse med én extender i, og en kasse med to extendere i. Vi anbefaler at hente AirTies WiFi app i enten App Store eller via Google Play.

Med denne app kan du konfigurere extenderne og overvåge dit netværk. Ved installation fra app skal du kable første extender til modemmet via ethernet og derefter åbne app'en. Du skal huske at registrere din mailadresse, inden installationen starter.

Nedenfor kan du se, hvordan du kan opsætte YouSee WiFi Booster.

Opsætning af WiFi Booster

1. Forbind den første WiFi Booster til modemmet med ethernet-kablet.
  2. Tilslut strømkablet til WiFi Boosteren og stikkontakt, og tænd så for strømmen
  3. Vent cirka tre minutter, til powerlampen lyser konstant.
  4. Placér den anden WiFi Booster inden for tre meter, og tilslut WiFi Booster i et strømstik. Du kan flytte den længere væk lidt senere i processen.
  5. Tænd for strømmen, og vent op til fire minutter på, at der er konstant grønt lys i 5GHz-lamperne på begge Boostere.
  6. Du kan nu placere din WiFi Booster et ønsket sted. Tænd for strømmen, og vent et par minutter. Hvis der er konstant, grønt lys i 5GHz-lampen, er den korrekt opsat. Hvis 5 GHz-lampen lyser rødt, så skal WiFi Boosterne stå tættere på hinanden.
  7. Du kan nu indstille WiFi Boosterne ved at downloade og bruge YouSee WiFi Booster appen. Klik her for App Store og her for Google Play.
  8. Følg anvisningerne i appen. Du vil blive bedt om at navngive dit WiFi Booster netværk. Vi anbefaler, at du navngiver dit WiFi Booster netværk med samme netværksnavn og adgangskode som det, du har på dit YouSee WiFi Modem. Så slipper du for at tilslutte alle dine PC’ere, Tablet, TV-Bokse, Smartphones mv. til et andet netværksnavn.
  9. Sluk nu for wi-fi-signalet på dit modem, så det kun er WiFi Boosterne, der danner trådløst netværk. Det gør du ved at trykke på wi-fi knappen på dit modem og holde wi-fi-knappen inde i ét sekund. Når du har slukket for wi-fi på dit modem, er du færdig med opsætningen.
  10. Dette punkt er kun relevant for dig, som skal tilslutte flere WiFi Boostere end de to Boostere i startpakken. Placér den ekstra WiFi Booster et centralt sted i boligen. Tilslut denne enhed til strømstik og tænd for strømmen. Åbn YouSee WiFi Booster appen og tryk på ”Mit Netværk”. Tryk så på ”Tilføj WiFi enhed” og følg vejledningen i appen.

HUSK. Du kan placere dine WiFi Boostere med op til 8 meters afstand, afhængig af indretning. Du har placeret enhederne rigtigt, når der er konstant grønt lys i 5GHz-lampen i 3 minutter, efter at den er blevet tændt. Hvis 5GHz LED'en er rød (solid eller blinkende), skal enheden placeres tættere på en anden enhed, der har en konstant grøn 5GHz lampe.

Du har placeret enhederne rigtigt, når der er konstant grønt lys i 5GHz-lampen i 3 minutter, efter at den er blevet tændt. Hvis 5GHz LED'en er rød (konstant eller blinkende), skal enheden placeres tættere på en anden enhed, der har en konstant grøn 5GHz lampe.

Opsætning af én extender

Når der alene opsættes én enhed, så kan den kun opsættes som AP (Access Punkt) via kabelforbindelse til modem eller som Repeater via trådløs forbindelse til modem.

Opsætning som AP (Access Punkt)

1. Placér extenderen så centralt i husstanden som dit ethernet kabel tillader.
  2. Extenderen kables til strømstikket med strømkablet.  Herefter kables extenderen til modem med ethernet kabel i vilkårlig gul port.
  3. Tænd for strømmen til extenderen.

• Dual band 1600 MBit/s WiFi extender løsning
    • Mesh netværk support. Trådløs forbindelse mellem hver node
    • 2.4GHz 2x2 MIMO 802.11b/g/n
    • 5GHz 3x3 MIMO 802.11g/n/ac
    • Opsætning som Mesh, enkelt Access Punkt eller Repeater
    • Avanceret roaming og klient styring mellem acces punkter
    • Band Steering - klient flyttes til maksimum båndbredde
    • Multimedia support- Bl.a. YouSee HD TV. TV boks tilslutning via Extender
    • 2 Ethernet Gb LAN ports (RJ45)