Opsæt din YouSee Homebox via telefonstik

YouSee Homebox - MultistikSkift valg

Vent med at installere, til den dato der er oplyst på din ordrebekræftelse. Din ordrebekræftelse har du fået på mail eller brev.

Det skal du bruge nu

Billedet viser routeren, Homebox 4 hvid, strømforsyningen og et gråt kabel til multistikket.
  1. Find telefonstikket i dit hjem og undersøg, hvilken stiktype du har

Kig på tegningen, og find det stik, der svarer til det, din tidligere router sad i. Fold herefter guiden ud, der passer til din stiktype.

image

Indsæt det grå kabel, du finder i kassen med din nye router, i routerens indgang DSL 1 og i gennemgangstikket, du også finder i kassen.

Sæt derefter gennemgangsstikket ind i dit telefonstik på væggen.

Telefonstik-hgw4-pile

Indsæt det grå kabel, du får i kassen med din nye router, i routerens indgang DSL 1, og indsæt herefter kablet i dit stik på væggen.

Multistik-Hgw4-pile

Indsæt de grå kabler, du får i kassen med din nye router, i routerens indgang DSL 1 og DSL 2. Indsæt herefter kablerne i dit stik i væggen.

Dobbelt_multi-Hgw4-pile
  1. Sæt strøm til din router og sørg for at den er tændt.

Det kan tage et par minutter før din router er klar til brug.

1. Find dit netværksnavn og adgangskode(netværksnøgle) på bagsiden af din router.

Billedet viser det klistermærke der er bagpå homeboxen. På klistermærket står navn og kode på wifi-netværket.
  1. Åbn din computer, tablet eller telefon og vælg HomeBox - E590 2.4G. Din router skifter automatisk til 5G, hvis det giver bedre forbindelse.

1. Opret forbindelse med adgangskoden.

Skift wifi-navn og kode i Mit Internet-appen (yousee.dk)

1. Find netværkskablet med de gule stik, og sæt det i din computer.

Billedet viser et netværkskabel med gule stik, som du skal bruge til at tilslutte din enhed til internettet, hvis du ikke bruger wifi.
  1. Sæt den anden ende af stikket i en af de gule indgange på din router. Nu er du på nettet.

Du kan tilslutte din fastnettelefon til din YouSee Homebox 4 på 2 forskellige måder.

• Sæt stikket fra din telefon i TLF1-indgangen bag på routeren.

• Hvis din telefon har et 3-polet stik, skal du bruge adapterkablet. Sæt adapterkablet i TLF1 bag på din router, og sæt stikket fra telefonen i adapterkablet.