Vælg forbindelse

Hvordan ser stikket ud?

Hvordan opsætter jeg mit Fiber bredbånd?

Her kan du se den fulde installationsvejledning. Hvis du hellere vil have vejledningen i pdf-format, kan du downloade installationsvejledningen her.

1. Tjek datoen for installationsdagen på din ordrebekræftelse. Du kan først installere YouSee HomeBox på installationsdagen, som du kan se på din ordrebekræftelse.

Bemærk, at du senest kl. 9.00 - og gerne før - på installationsdatoen skal sørge for, at din YouSee HomeBox står tilsluttet og tændt.

2. Installationen af YouSee HomeBox forudsætter, at du allerede har fået installeret en mediekonverter hjemme hos dig. Den har en tekniker installeret. Tjek, at mediekonverteren er tændt, inden du går i gang med at installere YouSee HomeBox. Du skal bruge det kabel, der fulgte med mediekonverteren.

3. I forbindelse med installation af YouSee HomeBox skal du tage udgangspunkt i, hvilken mediekonverter du har fået installeret i dit hjem: en sort eller en hvid mediekonverter.
Mediekonvertere
Følg vejledning A under trin 1, hvis du har den sorte mediekonverter

Følg vejledning B, hvis du har den hvide mediekonverter.

Første del: Installation af YouSee HomeBox

A. Installation af YouSee HomeBox med sort mediekonverter

Du skal bruge følgende udstyr til at installere YouSee HomeBox.

Det er vigtigt, at du bruger de medfølgende kabler til installationen. Selvom de kan ligne andre kabler, er de ikke nødvendigvis ens.
Udstyr til dig med sort mediekonverter
  1. Sæt kablet med de brede, gennemsigtige stik i den gule port i mediekonverteren og i den røde port PORT5/WAN på bagsiden af YouSee HomeBox.
  2. Sæt strømforsyningen i Power på bagsiden af HomeBoxen og i stikkontakten på væggen. Tænd på tænd/sluk-knappen på siden af HomeBoxen.
  3. Afvent lys i tænd/sluk-lampen på forsiden af HomeBoxen.
  4. Første gang HomeBoxen starter op, henter den opdateringer fra YouSee. Det kan derfor vare op til 20 minutter før den er færdig. Sluk ikke for HomeBoxen i denne periode. Imens HomeBoxen henter opdateringer, vil power-lampen blinke hvert sekund, og HomeBoxen kan genstarte 2-3 gange.

Installationen er færdig, når telefonilampen, internetlampen, forbindelseslampen og power-lampen lyser konstant.
Opsætning af bredbånd med sort mediekonverter

B. Installation af YouSee HomeBox med hvid mediekonverter

Du skal bruge følgende udstyr til at installere YouSee HomeBox.

Det er vigtigt, at du bruger de medfølgende kabler til installationen. Selvom de kan ligne andre kabler, er de ikke nødvendigvis ens.
Udstyr til dig med hvid mediekonverter
  1. Sæt kablet med de brede, røde stik i den gule port i mediekonverteren og i den røde port PORT5/WAN på bagsiden af YouSee HomeBox.
  2. Sæt strømforsyningen i Power på bagsiden af HomeBoxen og i stikkontakten på væggen. Tænd på tænd/sluk-knappen på siden af HomeBoxen.
  3. Afvent lys i tænd/sluk-lampen på forsiden af HomeBoxen.
  4. Første gang HomeBoxen starter op, henter den opdateringer fra YouSee. Det kan derfor vare op til 20 minutter før den er færdig. Sluk ikke for HomeBoxen i denne periode. Imens HomeBoxen henter opdateringer, vil power-lampen blinke hvert sekund, og HomeBoxen kan genstarte 2-3 gange.

Installationen er færdig, når telefonilampen, internetlampen, forbindelseslampen og power-lampen lyser konstant.
Opsætning af bredbånd med hvid mediekonverter
Bemærk, at du skal have afsluttet Første del helt, inden du går videre med Anden del.

Anden del: Tilslutning til internettet gennem YouSee HomeBox

Du kan komme på internettet med din YouSee HomeBox på to måder. Du kan enten opsætte en trådløs forbindelse eller tilslutte din pc til HomeBoxen med et netværkskabel. Med en trådløs forbindelse slipper du for at have en ledning mellem din pc og boksen, og det er muligt for flere pc'er at komme på nettet samtidig.

Du skal bruge følgende udstyr for at tilslutte din Homebox til internettet med et kabel.
Netværkskabel

Tilslutning af internet med netværkskabel

1. Sæt netværkskablet med de brede gule stik i én af de gule porte på bagsiden af YouSee HomeBox og i netværksstikket i din computer.
  2. Tænd din computer. Afvent lys i en af de grønne netværkslamper på bagsiden af YouSee HomeBox.
  3. Åbn en ny hjemmeside. I adressefeltet øverst på siden skriver du yousee.dk. Ender du på YouSees hjemmeside, så har du oprettet forbindelse til internettet ved hjælp af et kabel.
Forbindelse til internettet

Trådløs forbindelse til internet

Hvordan din pc opretter forbindelse til et trådløst netværk afhænger af, hvilket styresystem den bruger.

Vælg den guide, der passer til styresystemet til din pc.

Er du i tvivl om, hvilken Windows-udgave du bruger, kan du gøre følgende:

1. Klik på Start-knappen nederst i venstre hjørne.
2. Højreklik på Denne Computer og vælg Egenskaber.
3. Din Windows-udgave står nu angivet i skærmbilledet.