Hvordan vil du have hjælp?

Installationsvejledning til Sagemcom fast 3890V3

Før du går i gang

Dit nye modem er klar til brug fra kl. 8.00, den dag dit abonnement træder i kraft. Datoen finder du i din ordrebekræftelse, du fik ved oprettelsen af  abonnementet.

Brug udstyret, der følger med

Det er vigtigt, du bruger de kabler, der følger med dit Sagem modem.
De kan ligne andre kabler, du måske har derhjemme.
Men der er ingen garanti for, at de rent faktisk er ens. Så derfor - brug altid de kabler, der følger med.

Tilslut kablerne

1. Skru modemkablet til modemmet og dit kabel-tv stik i væggen, i det stik der har gevind. Hvis dit kabel-tv-stik kun har to udgange, skal du tilslutte signalfordeleren (se
    venstre del af illustrationen) Det er vigtigt, at du venter med at tænde for strømmen til modemmet er tilsluttet til kablet.
  2. Tilslut strømforsyningen til modemmet og tænd derefter for strømmen. Du kan se, at modemmet har forbindelse, ved at lyset i lampen ”Internet” lyser konstant, se billede nedenfor.
    Bemærk, der kan gå op til 45 min.
  3. Tilslut netværkskablet til modemmet i en af de gule udgange
    markeret med ”LAN” og til udgangen i din computer.

Hvis du ikke har en computer, du kan kable, kan du tilslutte
    computer, smartphone eller tablet trådløst ved hjælp af netværksoplysningerne,
    som står på siden af dit modem eller på
    den vedlagte seddel Koder til dit modem.

Sådan kommer du på nettet

1. Åbn en internetbrowser på din computer  - fx Google Chrome, Safari eller anden.
  2. Åbner siden ikke automatisk, skal du indtaste mitwifi.dk i browserens adressefelt.
  3. Bliver du bedt om at indtaste loginoplysninger, skal du bruge dit kundenummer og din aktiveringskode. Du finder begge dele i din ordrebekræftelse.
  4. På næste side kan du fx ændre navn og kode på dit netværk, hvis du vil.
  5. Så trykker du på Næste nederst på siden.
  6. Efter et øjeblik genstarter dit modem, og herefter er din forbindelse klar.

Sådan bruger du det trådløse wi-fi

Vil du bruge din internetforbindelse trådløst - uden brug af LAN-kablet? Så fjerner du kablet. Klik herefter på netværksikonet på din pc eller din mac.

Vælg dit netværk og indtast adgangkoden. Navnet på dit netværk og adgangskoden står på siden af dit modem, og på arket Koder til dit modem, der fulgte med modemmet.