Opsæt din WiFi Router D6 via telefonstik

WiFi Router D6 - TelefonstikSkift valg

Vent med at installere, til den dato der er oplyst på din ordrebekræftelse. Din ordrebekræftelse har du fået på mail eller brev.

Det skal du bruge nu

På billedet ses en WiFi Router D6, strømforsyningen itl routeren og et gråt kabel til telefonstik.
  1. Find telefonstikket i dit hjem og undersøg, hvilken stiktype du har

Multistik

Hvis du har et multistik, så skal du tilslutte det grå kabel i routerens DSL 1 indgang og i vægstikket.

På billedet er netværkskablet med grå stik tilsluttet routerens DLS 1 indgang placeret yderst til venstre på routeren, når den ses bagfra. Den anden ende af kablet er tilsluttet vægstikket.

Dobbelt Multistik

Har du dobbelt multistik, skal du tilslutte et gråt kabel fra routerens DSL 1 og DSL 2 indgange til vægstikkene.

På billedet er netværkskablet med de grå stik tilsluttet routerens DSL 1 og DSL 2 indgangene placeret yderst til venstre på routeren, når den ses bagfra. Den ende af kablerne er tilsluttet de to vægstik.

Almindeligt telefonstik

Har du et almindeligt telefonstik, så skal du tilslutte det grå kabel til routerens DSL 1 indgang og gennemgangsstikket. Tilslut gennemgangsstikket til det almindelige telefonstik i væggen.

På billedet er netværkskablet med grå stik tilsluttet routerens DLS 1 indgang placeret yderst til venstre på routeren, når den ses bagfra. Den anden ende af kablet er tilsluttet telefonstikket i væggen.
  1. Tilslut strømstikket til din router og tænd på on/off knappen på bagsiden af din router.

Det kan tage et par minutter før din router er klar til brug.

På billedet ses strømforsyningen tilsluttet routeren i indgangen til strøm yderst til højre på routeren, når den ses bagfra.
  1. Tjek internetlampen foran på routeren. Når internetlampen lyser konstant, er du klar til at gå videre til næste trin.

Hvis ikke lampen lyser konstant efter 10 minutter, kan du prøve at genstarte routeren.

Billedet viser routerens forsiden, og at lampen som viser status for internettet lyser grøn.
  1. Vælg hvordan du vil oprette forbindelse til internettet

1. Find dit wifi-navn og wifi-kode på bagsiden af din router.

Billedet viser bagsiden af routeren, hvor du kan finde informationer om din router som wifi navn og wifi kode.
  1. Åbn din computer, tablet eller telefon og find netværksnavnet på listen over trådløse netværk.

1. Opret forbindelse med adgangskoden.

Hvis du vil skifte wi-fi navn og kode på dit wi-fi netværk, kan du se en guide her.

1. Find netværkskablet med de gule stik, og sæt det i din computer.

Billedet viser et netværkskabel med gule stik, som du skal bruge til at tilslutte din enhed til internettet, hvis du ikke bruger wifi.
  1. Sæt den anden ende af stikket i en af de gule indgange på din router. Nu er du på nettet.