Hvordan opsætter jeg hybrid bredbånd?

Kassen indeholder de følgende dele:

Sådan tilslutter du modemmet

Inden du tænder for dit modem, skal du sætte det simkort i, som du har modtaget med posten. På billedet til højre kan du se, hvor simkortet skal sidde.

Har du gammelt udstyr sat til, skal du først frakoble det. Så er du klar til at tilslutte dit nye modem. Hvordan du gør, afhænger af den type stik, du har i væggen. Kig på billederne herunder og tag udgangspunkt i den tegning, som passer til dit stik.

1. Multistik

2. Dobbelt multistik

3. Almindeligt telefonstik

Har du et almindeligt telefonstik, skal du bruge et gennemgangsstik som vist på tegning 3. Har du ikke allerede sådan et, så kan du hente det i en YouSee butik eller ringe på 70 70 40 40 og bestille et. Artikelnummeret er 112524.

Kablet tilslutning

Du får den mest stabile internetforbindelse med kabel. Når du tester din hastighed, anbefaler vi derfor, at du bruger det medfølgende gule netværkskabel. Alt, du skal gøre, er at sætte kablet i din computer og et af de gule stik bag på dit modem. Her kan du kan måle din hastighed.