Vælg forbindelse

Hvordan ser stikket ud?

Hvordan opsætter jeg mit bredbånd via telefon-stikket?

Her viser vi dig, hvordan du opsætter dit YouSee WiFi Modem. Læg mærke til, hvilke kabler du skal bruge til dit stik i væggen.

Disse kabler skal du bruge:

• Strømforsyning
  • Gennemgangsstik – til almindeligt telefonstik
  • Netværkskabel med gule stik
  • Kabler med grå stik

Hvordan tilslutter jeg mit modem?

På billederne herunder kan du se, hvordan du tilslutter kabler med grå stik til dit modem, og til det telefonstik, du har i væggen.

Multistik
Almindeligt telefonstik
Dobbelt multistik

Kom på nettet med netværkskabel

Når du har sat kabler og strømforsyning til dit modem, skal du selvfølgelig også på nettet.

1. Tag netværkskablet med de gule stik og sæt det i din computer.
  2. Sæt den den anden ende af stikket i en af de gule indgange på dit modem.
  3. Nu er du på nettet.

Vil du hellere bruge din trådløse wi-fi forbindelse?

Du kan naturligvis vælge at bruge dit wi-fi i stedet for at bruge netværkskabel.

Se, hvordan du tilslutter dit wifi på din computer

Skal du have wi-fi opsat på din mobil eller tablet? Så finder du hjælp til det i vores mobilmanualer

Læs her, hvordan du sikrer den placering for dit modem.