Vælg forbindelse

Hvordan ser stikket ud?

Hvordan opsætter jeg mit internet til min fiberforbindelse?

Skal du opsætte dit YouSee Bredbånd via en fiberforbindelse i hjemmet? Så kan du her se, hvordan du hurtigt får tilsluttet kabler og mediekonverter til dit modem for at komme på internettet.

Dette skal du bruge

• Dit YouSee WiFi Modem
  • Strømforsyningen
  • Nelværkskabel med de gule stik

Har du denne mediekonverter?

Til den skal du bruge kablet med de røde stik.

Har du denne mediekonverter?

Til den skal du bruge kablet med de gennemsigtige stik.

Del 1: Sådan tilslutter du udstyret

1. Tag det kabel, der passer til din mediekonverter, og sæt det i LAN indgangen i din konverter, og den anden ende sættes i den røde PORT5/WAN indgang på dit modem.
  2. Sæt strømforsyningen i Power bag på dit modem, og i stikkontakten. Tænd modemmet bagpå.

Vent med at gå videre til disse lamper lyser:

1. Power lampen skal lyse
  2. Vent på at internet-lampen lyser konstant. Det kan tage op til 10 minutter, fordi dit modem henter opdateringer.

Del 2: Kom på internettet via kabel

1. Tag netværkskablet med de gule stik, og sæt det i én af du gule porte bag på din modem, og i netværksstikket i din computer.
  2. Vent  på, at der kommer grønt lys ved en af de gule porte.
  3. Gå til en hjemmeside - fx yousee.dk, for at se om du er kommet på internettet.

Kom på internettet via dit trådløse wi-fi

Du kan naturligvis vælge at bruge dit wi-fi i stedet for at bruge netværkskabel.

Se, hvordan du tilslutter dit wifi på din computer

Skal du have wi-fi opsat på din mobil eller tablet? Så finder du hjælp til det i vores mobilmanunaler.

Tilslutning af telefon

Skal du også have tilsluttet din fastnettelefon til modemmet, får du vejledningen her.

1. Sæt kablet fra din telefon i TEL1 bag på modemmet. Har du 2 telefonener, kan den anden sættes i TEL2 indgangen.
  2. Har din telefon et 3-polet stik, skal du bruge adapterkablet med de grønne stik. Sæt det kabel i TEL2 indgangen. Sæt nu dit telefonkabel i den anden ende af adapterkablet.