Hvordan logger jeg ind på min Homebox?

1. Skriv 192.168.1.1 i adressefeltet i dit internetprogram og tryk på Enter

2. Skriv brugernavn (admin) og adgangskode og tryk på Login

Log ind i YouSee HomeBox
Adgangskoden til din HomeBox 4 finder du på klistermærket bag på boksen udfor admin password.

Ligner menuen på din YouSee HomeBox ikke denne guide, kan du gå til denne side

Se efter Admin password på klistermærket bag på din TDC Homebox

Bemærk, at har du ændret brugernavn eller adgangskode på din YouSee HomeBox passer oplysningerne på mærkatet ikke. Du kan nulstille brugernavn og adgangskode ved at nulstille din YouSee HomeBox