Hvordan opretter jeg wi-fi forbindelse til Windows 7?

Er du i tvivl om, hvilken Windows-udgave du bruger, kan du gøre følgende:

1. Klik på Start-knappen nederst i venstre hjørne.
  2. Højreklik på (Denne) Computer og vælg Egenskaber.
  3. Din Windows-udgave står nu angivet i skærmbilledet.

1. Klik på wi-fi-ikonet i nederste højre hjørne af din skærm.

2. Vælg dit wi-fi, og klik på Opret forbindelse.

3. Indtast adgangskoden til dit wi-fi i feltet Sikkerhedsnøgle, og klik så på OK.

Der bliver nu oprettet forbindelse til dit wi-fi. Windows 7 kan spørge dig om placeringen af dit trådløse netværk. Vælg Hjemmenetværk, hvis det beskriver dit trådløse netværk bedst.

Har du glemt din adgangskode, kan du få hjælp til at finde den i artiklen Sådan ændrer du adgangskoden til dit wi-fi.