Hvordan laver jeg en port forward på mit modem?

Først skal du logge ind i dit modems opsætningsmenu

Inden du laver en port forward til modemmet, skal du sikre dig, at modemmet altid vil få samme ip-adresse fra din router. Derfor skal du lave en ip-reservering.

Sådan laver du en ip-reservering med Netgear CG3700/C6250

1. Klik på fanen Advanced i toppen af opsætningsmenuen.

2. I menuen til venstre skal du under WPS Wizard klikke på Setup og derefter +Add.

Log ind i dit Netgear CG3700 og tryk på Setup i meuen til venstre. Vælg så Add

3. I feltet Address Reservation Table skal du markere den enhed, eksempelvis din pc, der skal modtage din port forward.

4. I feltet Device Name kan du vælge give enheden et nyt navn.

5. I feltet IP Address står den ip-adresse, du skal bruge til at lave din port forward. Derfor er det en god idé at skrive den ned.

6. Klik på +Add. Du er nu klar til at oprette din port forward.

Marker din enhed under Address Reservation Table og noter dig informationerne under IP Address.

Sådan opretter du en port forward med Netgear CG3700/C6250

1. Klik på Advanced Setup og derefter på Port Forwarding/Port Triggering i menuen til venstre.

2. Markér Always under Port Forwarding.

3. Klik på +Add Custom Service.

Tryk på Advanced Setup og vælg så Add Custom Service

3. I feltet Service Name skriver du et navn.

4. I feltet Service Type vælger du TCP eller UDP. Hvis det skal gælde for begge, skal du vælge TCP/UDP.

5. I feltet External Starting Port skriver du din startport.

6. I feltet Extertal Ending Port skriver du din slutport.

8. I feltet Internal IP Address skal du indtaste ip-adressen, som du fandt, da du lavede ip-reserveringen.

7. Klik på Apply.

Skriv den ip-adresse, du vil oprette en port forward for

Bemærk, at du kun skal bruge forskellige porte, hvis din port forward skal gælde for alle mellemliggende porte. Hvis du bruger forskellige porte, skal du lave port forward for hver port.

Du har nu lavet en port forward. Al trafik, der kommer ind fra internettet på de definerede porte, vil havne på den ip-adresse, du har angivet – og dermed på den enhed, du valgte, da du lavede din ip-reservering.