Hvordan laver jeg en port forward på mit modem?

Før du går i gang

• Sørg for at du har alle informationer klar omkring de porte, der skal omdirigeres til og fra
  • Sørg for at den enhed, du eventuelt vil omdirigere til, har en fast intern ip-adresse

Omdiriger porte i YouSee HomeBox

1Log ind i din HomeBox. Du finder brugernavn og adgangskode på klistermærket på bagsiden af din HomeBox.

2. Klik på tandhjulet ud for Adgangskontrol i topmenuen.

3. Klik på fanebladet Omdirigering af port.

4. Klik så på Tilføj regel

Udfyld felterne i vinduet:

1. Standardtjenestenavn skriver du et sigende navn, eksempelvis Playstation.
  2. Protokol vælger du TCP eller UDP. Skal det gælde for begge typer, vælger du TCP/UDP.
  3. Tjeneste skal du vælge den relevante tjenestetype.
  4. Ekstern host skriver du en specifik IP-adresse. Skal det gælde for alle adresser skriver du i stedet *
  5. Ekstern port skriver du det portnummer, som du gerne vil åbne.
  6. Intern host indtaster du din faste, interne IP-adresse.
  7. Intern port indtaster du så det portnummer, du gerne vil åbne.

6. Klik først på Tilføj og så på Gem for at gemme ændringerne.

Der er nu åbnet for trafik gennem den/de porte, du har valgt.